Διαλογισμός του Χρυσού Ήλιου

Μια εξαίσια, πλήρης και αγαπημένη ενεργειακή τεχνική για γρήγορο και αποτελεσματικό εξαγνισμό και προστασία, ενδυνάμωση, ενεργοποίηση και θεραπεία!

Ο ήλιος αποτελεί την ύψιστη πηγή ζωής, φωτεινότητας και θετικότητας για την ανθρωπότητα και κάθε άλλη μορφή ζωής πάνω στον πλανήτη. Δίνει χαρά, υγεία και ευεξία, ελπίδα και αισιοδοξία, ηρεμία και γαλήνη. Ξεκουράζει και αναζωογονεί, φωτίζει και εξαγνίζει, εξυψώνει και διευρύνει το πνεύμα, το νου, το συναίσθημα, την αύρα, ολόκληρο το ενεργειακό σύστημα και το φυσικό σώμα. Δεν είναι τυχαίο που ο ήλιος θεοποιήθηκε σε όλες τις παραδόσεις του κόσμου. Είναι η Πηγή της Ζωής και Είναι Ζωή.

  • Όποτε χρειάζεσαι περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα, οραματίσου (όσο πιο καθαρά και ζωντανά μπορείς) ένα χρυσό ήλιο γύρω σου, πύρινο και φωτεινό. Γεμάτο φως, αγάπη, σοφία και δύναμη. έναν καθαρό πνευματικό χρυσό ήλιο γύρω σου.
  • Όποτε χρειάζεσαι προστασία - σε ένα ταξίδι, σε μια επίσκεψη στο νοσοκομείο ή σε κάποιον «αρνητικό» χώρο, σε μια συνάντηση με κάποιο «αρνητικό» άτομο, οραματίσου (όσο πιο καθαρά και ζωντανά μπορείς) ένα χρυσό ήλιο γύρω σου, πύρινο και φωτεινό. Γεμάτο φως, αγάπη, σοφία και δύναμη. έναν καθαρό πνευματικό χρυσό ήλιο γύρω σου.
  • Όποτε χρειάζεσαι περισσότερη προστασία ή καθαρισμό από κάποια αρνητική ενέργεια ή επιρροή (όπως «κακό μάτι», ζήλια, φθόνο, αρνητικές σκέψεις κ.λπ.), οραματίσου (όσο πιο καθαρά και ζωντανά μπορείς) ένα χρυσό ήλιο γύρω σου, πύρινο και φωτεινό. Γεμάτο φως, αγάπη, σοφία και δύναμη. έναν καθαρό πνευματικό χρυσό ήλιο γύρω σου.
  • Όποτε θέλεις να δώσεις προστασία σε ένα αγαπημένο άτομο (π.χ. στα παιδιά σου), οραματίσου γύρω από το άτομο αυτό (όσο πιο καθαρά και ζωντανά μπορείς) ένα χρυσό ήλιο, πύρινο και φωτεινό. Γεμάτο φως, αγάπη, σοφία και δύναμη. έναν καθαρό πνευματικό χρυσό ήλιο γύρω από το αγαπημένο άτομο.
  • Όποτε θέλεις να δώσεις ενέργεια, ζωτικότητα ή «γρήγορη» θεραπεία σε ένα αγαπημένο άτομο, ομοίως, οραματίσου γύρω από αυτό (όσο πιο καθαρά και ζωντανά μπορείς) ένα χρυσό ήλιο, πύρινο και φωτεινό.
  • Επιπλέον, μπορείς να οραματιστείς τον καθαρό πνευματικό χρυσό ήλιο, γεμάτο αγάπη, σοφία και δύναμη, γύρω από κάθε αντικείμενο,γύρω από το νερό ή το φαγητό, μέσα ή γύρω από ένα χώρο, το σπίτι σου, το χώρο εργασίας, το δωμάτιο σου, ένα κτίριο, ακόμη και γύρω από ένα ζώο ή ένα φυτό. Ο οραματισμός αυτός ευλογεί, εξαγνίζει, ενδυναμώνει και εξυψώνει. Είναι απόλυτα θετικός, κάνει μόνο καλό και αποκαλύπτει το ανώτερο στοιχείο σε καθέναν και καθετί. Είναι ένα μέσο διαφώτισης και, τελικά, φώτισης. Προστατεύει, ενεργοποιεί και περιβάλλει, αγκαλιάζει, με καθαρή σοφία, καθαρή αγάπη και καθαρή δύναμη. Προσφέρει χαρά και γαλήνη, παντού και σε κάθε περίσταση.

Δοκίμασε το! Σε κάθε ευκαιρία. όσο πιο συχνά, τόσο καλύτερα! Εάν δεν μπορείς να οραματιστείς - παρ’ όλο που με την εξάσκηση θα μπορέσεις στα σίγουρα - η απλή πρόθεση συχνά αρκεί.