Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Εξάσκηση Reiki

Υπάρχει περίπτωση να κάνω κακό με το Ρέικι;

Υπάρχει περίπτωση να κάνω κακό με το Ρέικι; Μπορεί να κάνω λάθος στη θεραπεία;

Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κακό με το Ρέικι, αφού το Ρέικι είναι εντελώς θετικό και απόλυτα προστατευμένο. Το Ρέικι είναι η μετάδοση της καθαρής ενέργειας της Ζωής. Μη φοβάσαι και μην ανησυχείς: Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στο Ρέικι! Ζήτησε από την ενέργεια να σε καθοδηγήσει και αυτό θα γίνει. Δεν γίνεται να δώσεις αρνητική ενέργεια ή κάποια ασθένεια με το Ρέικι. Πολλά άτομα που έχουν κάποιο πρόβλημα, κάνουν Ρέικι σε άλλους και βλέπουν και την κατάστασή τους να καλυτερεύει.

Αν βγει ένας πόνος σε κάποιο σημείο, για παράδειγμα έντονος πόνος στο κεφάλι ή στην πλάτη, μην τρομάξεις. Ρώτησε το άτομο αν θέλει να συνεχίσεις και κάνε κι άλλο Ρέικι. Συνήθως απελευθερώνονται αρνητικές / κατώτερες ενέργειες, ασθένειες και άγχος και ο πόνος είναι ένα σημάδι για αυτή την απελευθέρωση. Άλλες φορές πάλι μπορεί να βγουν άσχημες σκέψεις, φοβίες ή το άτομο να αρχίσει να κλαίει, καθώς απελευθερώνονται καταπιεσμένα παρελθοντικά συναισθήματα. Στήριξε το άτομο με αγάπη και συνέχισε να το ακουμπάς δίνοντάς του ενέργεια.

Για να κάνεις συνεδρίες σε άλλα άτομα καλό είναι να περιμένεις αφότου έχεις πάρει και το Δεύτερο Βαθμό, για να μπορείς να αντεπεξέλθεις σε δύσκολες καταστάσεις. Μην κάνεις Ρέικι σε ξένους αν έχεις μόνο τον Πρώτο Βαθμό. Περιορίσου στην οικογένεια και σε φίλους και αν γίνεται μόνο στον εαυτό σου! Το Ρέικι είναι πάνω από όλα αυτοθεραπεία!

Αν έχεις το Δεύτερο Βαθμό Ρέικι να θυμάσαι να στέλνεις ενέργεια μόνο σε άτομα που στο έχουν ζητήσει ή που έχουν δεχτεί την προσφορά σου για ‘‘θετική ενέργεια’’. Να στέλνεις Ρέικι μόνο όταν το άτομο είναι ξαπλωμένο και ποτέ όταν αυτό οδηγεί ή κάνει δουλειές. Ζήτα από το άτομο να είναι ξαπλωμένο ή καθιστό και συγχρονίσου μαζί του.

Δούλεψε διαισθητικά με πολύ αγάπη και χαρά και με εμπιστοσύνη στον Εαυτό σου και στο Σύμπαν. Κάνε Ρέικι με πίστη για το Ανώτερο Καλό. Έχεις απόλυτη προστασία, έχεις τη δύναμη και τη σοφία το Ρέικι στα χέρια σου! Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει λάθος στο Ρέικι, γιατί απλούστατα τα κάνει όλα η ενέργεια της φύσης! Και η Φύση είναι Υπέρ-ευφυής!

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron