Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Θέματα 2 & 3 Βαθμού

Που βρίσκεται η εξέλιξη του Ρέικι σήμερα;

Σήμερα το Ρέικι είναι η πιο διαδεδομένη εναλλακτική / ολιστική / πνευματική θεραπευτική τέχνη στον κόσμο! Οι συντονισμοί το κάνουν πολύ άμεσο, εύκολο και εντυπωσιακά αποτελεσματικό και το ότι είναι τόσο απλό, εύχρηστο και ευχάριστο έλκει πάρα πολλά άτομα στο να μυηθούν σε αυτή την τέχνη και να τη χρησιμοποιήσουν τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους δικούς τους ανθρώπους. Μάλιστα, το ότι μπορείς να το εφαρμόσεις εύκολα και αποτελεσματικά επάνω σου, το κάνει μοναδικό στον κόσμο σαν τεχνική θεραπείας και προσωπικής εξέλιξης. Σεμινάρια για όλους τους βαθμούς του Ρέικι διεξάγονται σε κάθε μεγάλη πόλη κυριολεκτικά σε όλες τις χώρες του κόσμου!

Αμέτρητα άτομα από όλα τα ιατρικά και θεραπευτικά επαγγέλματα μαθαίνουν Ρέικι και το προσθέτουν με προθυμία στην ειδικότητά τους. Υπάρχουν κλινικές Ρέικι σε μεγάλες αμερικάνικες και ευρωπαϊκές πόλεις και σε πολλά νοσοκομεία υπάρχουν πρακτικοί / δάσκαλοι Ρέικι, για να προσφέρουν χαλαρωτικές και αγχολυτικές συνεδρίες. Για πρώτη φορά η συμβατική και η εναλλακτική ιατρική έρχονται τόσο κοντά σε ένα ολιστικό και πολύ αποτελεσματικό σύστημα ίασης.

Τα Σύγχρονα / Μοντέρνα Συστήματα του Ρέικι έχουν απελευθερώσει τη διδασκαλία από πολλούς κανόνες και οι Δάσκαλοι είναι πλέον ελεύθεροι να επιλέξουν τι θα διδάξουν και πόσο θα χρεώσουν για κάθε σεμινάριο. Οι νέες πληροφορίες που ήρθαν στο προσκήνιο από την Ιαπωνία και καινούργιες πληροφορίες για τον ίδιο τον Μικάο Ουσούι συντέλεσαν σημαντικά σε αυτό. Η τιμή των 10.000 δολαρίων για τον Τρίτο Βαθμό δεν ευσταθεί πλέον σαν η μόνη σωστή, καθώς ο Ουσούι και ο Χαγιάσι δεν είχαν συγκεκριμένες τιμές για τα μαθήματα.

Η περίοδος που πρέπει να περιμένεις ανάμεσα στους βαθμούς έχει μειωθεί και βρίσκεται στην επιλογή και στα χέρια του κάθε δασκάλου και του ίδιου του μαθητή. Η Τακάτα είχε δώσει τους τρεις βαθμούς σε κάποιους Μάστερ μέσα σε ένα χρόνο ή και λιγότερο και ο Ουσούι φυσικά τους είχε λάβει σε μια στιγμή! Τα κριτήρια βρίσκονται στα χέρια των μαθητών και των Δασκάλων και όχι σε κάποια λίγα άτομα ή σε κάποια κεντρική μονάδα.

Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει το Ρέικι, αν και πολλά άτομα το έχουν προσπαθήσει, με αποτυχία όμως. Το Ρέικι είναι γενετήσιο δικαίωμα όλων των ανθρώπων και ανήκει σε αυτούς που επιλέγουν να το κάνουν δώρο στον εαυτό τους! Το Ρέικι έχει Ανώτερη Σοφία και Δύναμη και προσαρμόζεται στην κάθε εποχή και σε κάθε πολιτισμό. Το Ρέικι υπερβαίνει τον ανθρώπινο παράγοντα και κανείς δεν μπορεί να το περιορίσει ή να το κατευθύνει. Αντιθέτως, όταν αφηνόμαστε με εμπιστοσύνη στο Ρέικι, τη συμπαντική ζωτική ενέργεια και τη σοφία των χεριών, όταν του επιτρέπουμε να μας καθοδηγήσει και να μας καθαρίσει το δρόμο, τότε ανακαλύπτουμε συγκλονιστικά θαύματα στη ζωή μας, χίλια θαύματα κάθε μέρα! Χάρη στην εξάπλωση του Ρέικι τα χίλια θαύματα συναντούν τις ζωές όλο και περισσότερων ανθρώπων!

ΧΙΛΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron