Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Θέματα 2 & 3 Βαθμού

Μπορώ να μάθω Ρέικι από διαφορετικούς Μάστερ;

Στο παραδοσιακό σύστημα Ουσούι Ρέικι, ο μαθητής εκπαιδεύεται σε όλους τους βαθμούς της ενεργειακής τέχνης του Ρέικι από έναν και μόνο Δάσκαλο. Ένας ιδιαίτερος δεσμός εμπιστοσύνης και αγάπης δημιουργείται ανάμεσά τους και το Ρέικι τους ενώνει ενεργειακά.

Στην εποχή μας και στα δυτικά και μοντέρνα συστήματα Ρέικι το άτομο μπορεί να μάθει Ρέικι από διαφορετικούς Δασκάλους και να εκπαιδευτεί σε κάθε βαθμό από διαφορετικά άτομα. Μπορεί να πάρει τον Πρώτο Βαθμό με έναν Δάσκαλο και να συνεχίσει στους επόμενους με κάποιον άλλο ή μπορεί να εκπαιδευτεί για παράδειγμα στον Δεύτερο Βαθμό από δύο ή περισσότερους Δασκάλους.

Αν και το Ρέικι είναι ένα και η διδασκαλία μια, κάθε Δάσκαλος έχει το δικό του τρόπο διδασκαλίας και προσθέτει κάτι μοναδικό και ιδιαίτερο στο μεγάλο και πανέμορφο αυτό θεραπευτικό σύστημα. Πολλοί Δάσκαλοι επιτρέπουν στους μαθητές να έρχονται επαναληπτικά σε όσα σεμινάρια επιθυμούν. Αν κάποιο άτομο έχει τον Πρώτο Βαθμό, μπορεί να τον παρακολουθήσει ξανά (δίχως να πάρει ξανά τη μύηση). Παρακολουθώντας δύο, τρεις ή περισσότερες φορές τον κάθε βαθμό από έναν ή περισσότερους Δασκάλους μπαίνεις βαθύτερα στην ενέργεια, ανοίγεσαι πιο πολύ στο Φως και την Αγάπη και συνειδητοποιείς / αφομοιώνεις πιο πολλές πληροφορίες, πτυχές και τεχνικές αυτού του απίστευτου δώρου που ονομάζεται Ρέικι!


Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron