Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Θέματα 2 & 3 Βαθμού

Πως μπορώ να αυξήσω τη δύναμή μου και την...

Πως μπορώ να αυξήσω τη δύναμή μου και την αποτελεσματικότητα μου στο Ρέικι;

Ρέικι, Ρέικι και Ρέικι! Όσο περισσότερο Ρέικι κάνεις στον εαυτό σου και σε άλλα άτομα, τόσο πιο πολύ καθαρίζεις σε βάθος, επιτρέποντας σε περισσότερη και υψηλότερη ζωτική ενέργεια να περάσει από το σώμα και τα χέρια σου. Επίσης, με το διαλογισμό και με διάφορες ενεργειακές και πνευματικές τεχνικές μπορείς να ανοιχτείς πιο πολύ στην ενέργεια του Ρέικι.

Αν έχεις το Δεύτερο Βαθμό, βάλε το Σύμβολο της Δύναμης στους τέσσερις τοίχους, στο πάτωμα και στο ταβάνι για να ενδυναμωθεί ο χώρος και σχεδίασέ το πάνω από το κρεβάτι για μια ιδιαίτερα εντατική θεραπεία. Βάλε από ένα Σύμβολο Δύναμης σε κάθε τσάκρα σου για να το ανοίξεις και να το φορτίσεις. Σχεδίασέ το και στην κορυφή του κεφαλιού σου καθώς και στις παλάμες σου. Εικόνες και ιερά αντικείμενα, κρύσταλλοι, φωτογραφίες των Δασκάλων του Ρέικι, κεράκια και αρωματικά στικ δημιουργούν πνευματική ατμόσφαιρα και ανεβάζουν κατακόρυφα την ενέργεια του δωματίου!

Επιπλέον, παρατήρησε την ενέργεια του Ρέικι, όταν έχεις τα χέρια σου στις διάφορες θέσεις πάνω στο σώμα. Διαλογίσου πάνω στην ενέργεια. Νιώσε να ‘’ανοίγεις’’ σαν λουλούδι στην ενέργεια. Ενώσου νοερά με το Ρέικι. Ζήτα από την Ανώτερη Σοφία και Δύναμη να σε καθοδηγήσουν και να σε κάνουν ένα κρυστάλλινο κανάλι του Ρέικι. Ζήτα από την Ανώτερη Αγάπη να φωτίσει κάθε σου πράξη, κάθε συναίσθημα και κάθε σκέψη. Προσευχήσου ειλικρινά για το Ανώτερο Καλό.

Τέλος, η ειλικρινής και αγνή πρόθεση που πηγάζει από την καρδιά, εξυψώνουν τα ενεργειακά σου επίπεδα και σε κάνουν τον καλύτερο θεραπευτή που μπορείς να γίνεις!

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron