Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Θέματα 2 & 3 Βαθμού

Μπορώ να απαλλαγώ από κάποια συνήθεια με το Ρέικι;

Με τη βοήθεια του Ρέικι πολλά άτομα έχουν απαλλαγεί από αρνητικές συνήθειες και εξαρτήσεις όπως είναι το κάπνισμα, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά αλλά και η υπερβολική κατανάλωση φαγητού. Άλλοι πάλι έχουν αποτοξινωθεί από αρνητικά πρότυπα σκέψεων και αρνητικά συμπλέγματα συναισθημάτων και συμπεριφορών.

Γράψε σε ένα χαρτάκι το θέμα που σε απασχολεί: π.χ. ‘’απαλλαγή από τσιγάρο’’, ‘’λιγότερο φαγητό, σωστότερη διατροφή’’, ‘’αποτοξίνωση από άγχος, από αρνητικές και πεσιμιστικές σκέψεις’’ κ.λ.π. Γράψε το έτσι απλά και γενικά. Πάρε το χαρτάκι ανάμεσα στα χέρια σου και κάνε του Ρέικι. Αν έχεις το Δεύτερο Βαθμό, στείλε τα σύμβολα στο χαρτάκι. Κάνε Ρέικι στο χαρτάκι, όποτε το θυμάσαι και κράτα το αρκετά λεπτά. Κάνε Ρέικι στο χαρτάκι τρεις φορές την ημέρα για αρκετές μέρες. Θα εκπλαγείς με το πόσο η ζωτική ενέργεια θα σε αποδεσμεύσει: σύντομα θα αισθανθείς ξεκάθαρη ελευθερία και ένα νέο ξεκίνημα θα ξεδιπλωθεί!

Το Ρέικι θα λειτουργήσει με τη δική του ευφυΐα και θα σε βοηθήσει να δεις που βρίσκονται οι αιτίες της συμπεριφοράς σου ώστε να τις καθαρίσεις με αγάπη και ευγνωμοσύνη. Θα σε βοηθήσει επίσης, να καλλιεργήσεις νέες υγιείς και δημιουργικές συνήθειες. Μπορεί να ανακαλύψεις κάποιο ταλέντο στη ζωγραφική και στη μουσική ή να βρεις ιδιαίτερη χαρά στο τρέξιμο και στο χορό. Κράτα τα μάτια σου και το νου σου ανοικτά!


Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron