Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Θέματα 2 & 3 Βαθμού

Μπορώ να στείλω Ρέικι στο παρελθόν ή στο μέλλον;

Ναι! Το σύμβολο που χρησιμοποιούμε για να στείλουμε ενέργεια από μακριά μας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να στείλουμε Ρέικι και στο παρελθόν ή στο μέλλον. Στην απόλυτη πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος. Παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι ένα στο Αιώνιο Τώρα.

Στείλε Ρέικι σε ένα μελλοντικό γεγονός, σε εξετάσεις ή σε κάποια δύσκολη δοκιμασία που έρχεται. Σε κάποιο ταξίδι που θα κάνεις ή σε κάποιο έργο που ετοιμάζεις. Η ενέργεια θα είναι εκεί και όταν φτάσει η στιγμή θα τη λάβεις και θα σε στηρίξει σε οτιδήποτε έχεις να κάνεις.

Στείλε Ρέικι στο παρελθόν, σε κάποιο γεγονός που σε τραυμάτισε ή που δημιούργησε κάποιο πρόβλημα. Η κατάσταση θα φωτιστεί και η αρνητική ενέργεια θα ξεμπλοκάρει και θα απελευθερωθεί από το σώμα σου και από το υποσυνείδητό σου. Ακόμη δοκίμασε να στείλεις αγάπη και φως στη γέννησή σου και στην παιδική σου ηλικία. Είναι μια βαθιά κάθαρση, μια θεραπεία ολόκληρης της γραμμής της ζωής! Θα εκπλαγείς με το πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η μέθοδος και σε πόσα πράγματα μπορεί να σε διευκολύνει. Οι προοπτικές, και επομένως οι δυνατότητες, είναι πολλές και όλες εξίσου καταπληκτικές!

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron