Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Θέματα 2 & 3 Βαθμού

Πως γίνεται να στείλεις Ρέικι σε κάποιον που...

Πως γίνεται να στείλεις Ρέικι σε κάποιον που είναι μακρυά;

Στο Δεύτερο Βαθμό της εκπαίδευσης του Ρέικι διδασκόμαστε τρία ενεργειακά σύμβολα. Ένα από τα σύμβολα μας δίνει τη δυνατότητα να στείλουμε την ενέργεια μακριά, σε κάποιο άτομο που βρίσκεται σε ένα άλλο δωμάτιο ή στην άλλη άκρη του κόσμου! Η ενέργεια ακολουθεί την πρόθεση και η πρόθεση υπερβαίνει το χώρο. Αυτό είναι δυνατό επειδή στην Απόλυτη Πραγματικότητα (στην πραγματικότητα που βρίσκεται πάνω ή πέρα από το φυσικό κόσμο της ύλης) ο χώρος δεν υπάρχει, είναι μονάχα μια έννοια. Το σύμβολο μας βοηθά να κάνουμε αυτή την υπέρβαση.

Πάντοτε στέλνουμε ενέργεια σε κάποιο άτομο, αφού πρωτίστως έχουμε πάρει την άδειά του. Μπορούμε να του πούμε για παράδειγμα πως γνωρίζουμε κάποια θεραπευτική τέχνη και ότι αν θέλει έχουμε τη δυνατότητα να του στείλουμε ‘’θετική ενέργεια και αγάπη’’. Αν δεχτεί, τότε του στέλνουμε Ρέικι με τη μέθοδο που διδασκόμαστε στο Δεύτερο Βαθμό. Αν το άτομο έχει αντιρρήσεις τότε δεν παραβιάζουμε σε καμία περίπτωση την ελεύθερη βούλησή του. Κάθε άτομο έχει την ευθύνη για τον εαυτό του και ξέρει τι χρειάζεται και τι όχι. Αυτός είναι ένας απαράβατος κανόνας του Ρέικι: δεν στέλνουμε τα σύμβολα και την ενέργεια σε άτομα που δεν το έχουν ζητήσει ή που δεν το επιθυμούν.

Αν έχεις τον Πρώτο Βαθμό, μπορείς να δοκιμάσεις να στείλεις ενέργεια και αγάπη μακριά χωρίς τα σύμβολα:

Ρώτησε πρώτα αν το άτομο δέχεται να του στείλεις θετική ενέργεια και πες του την ώρα που θα στείλεις ώστε να καθίσει ή να ξαπλώσει. Εκείνη την ώρα κάθισε και εσύ αναπαυτικά, κλείσε τα μάτια και βάλε τα χέρια μπροστά σου, ώστε οι παλάμες να δείχνουν προς τα έξω. Οραματίσου το άτομο που θέλει αυτή την ενέργεια και την αγάπη. Δες να βγαίνουν κύματα λευκής-ροζ ενέργειας από τις παλάμες σου και από την καρδιά σου και να πηγαίνουν στο άτομο. Δες το άτομο να καλύπτεται με αυτή τη λαμπερή θεραπευτική ενέργεια. Δες το άτομο γεμάτο χαρά και δύναμη, να χαμογελά και να είναι υγιές. Ευχήσου το Ανώτερο Καλό του ατόμου μέσα από την καρδιά σου. Κλείσε τη θεραπεία βάζοντας τα χέρια προσευχή, ευχαριστώντας την ενέργεια του Ρέικι και την Πηγή. Ευχαρίστησε το άτομο και τον εαυτό σου. Κάνε μερικές κινήσεις με τα χέρια σου μπροστά στο σώμα σου, ώστε να διασκορπίσεις την ενέργεια και να κλείσεις τη θεραπεία. Ρώτησε αργότερα το άτομο πως αισθάνθηκε. Επανέλαβε όσες φορές χρειάζεται.

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron