Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Διαλογισμοί & Άρθρα

Ποιο προβλέπεται να είναι το μέλλον του Ρέικι;

Ποιο προβλέπεται να είναι το μέλλον του Ρέικι; Κατά πόσο θα αλλάξει ο κόσμος με το Ρέικι;

Ο κόσμος ήδη αλλάζει! Κάθε μέρα! Τίποτα δεν μένει ίδιο, τίποτα δεν είναι σταθερό. Όλα βρίσκονται μέσα σε μια κοσμική ροή. Το ίδιο το Ρέικι είναι ροή και ενισχύει τη ροή της ζωής με αγάπη και ευδαιμονία. Όποιος αντιστέκεται στη ροή δυστυχεί. Όποιος πάει με τη ροή ευτυχεί. Εμπιστεύεται τη Ζωή και το Ανώτερο Σχέδιο, βρίσκεται σε συνεχή ένωση με τον Εσωτερικό Εαυτό και εκφράζει την Ανώτερη / Θεία Αγάπη σε κάθε πράξη, σε κάθε συναίσθημα και σε κάθε σκέψη.

Αμέτρητα άτομα σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν θετική σκέψη και οραματισμό, πρόθεση, προσευχή και την τέχνη του Ρέικι για να στείλουν αγάπη, φως και ζωτική θεραπευτική ενέργεια στον πλανήτη γη. Κάνουν το ίδιο σε παγκόσμιες κρίσεις, σε πολέμους και σε φυσικές ή τεχνητές καταστροφές. Η σκέψη μετράει. Η σκέψη έχει δύναμη. Η σκέψη δημιουργεί την πραγματικότητα. Και η ενέργεια της ζωής ακολουθεί τη σκέψη! Πάρα πολλές καταστροφές και προβλήματα έχουν αποφευχθεί και χιλιάδες άλλα έχουν μειωθεί με τη δύναμη της θετικής ζωτικής ενέργειας. Είναι ένα δύσκολο έργο αλλά επιτελείται με επιτυχία από χιλιάδες συνειδητοποιημένα πλάσματα.

Καθώς παρακολουθείς τις ειδήσεις βάλε απλά τα χέρια σου μπροστά σου, ώστε οι παλάμες να κοιτάζουν την οθόνη. Άφησε την ενέργεια να τρέξει, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα σύμβολα του Ρέικι. Στείλε πολύ αγάπη και φως από την καρδιά σου σε όλα τα δυσάρεστα γεγονότα. Πραγματικά, τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτές τις καταστάσεις το αντιλαμβάνονται σε κάποιο επίπεδο και το εκτιμούν! Κάνεις στ’ αλήθεια τη διαφορά!

Στείλε θεραπευτική ενέργεια Ρέικι στη Γη, κατά της μόλυνσης και των πυρηνικών, για τη θεραπεία του χώματος, του νερού και του αέρα. Φως και Αγάπη σε κάθε ζώο, Φως και Αγάπη σε κάθε φυτό, Φως και Αγάπη σε κάθε πλάσμα που κατοικεί σε αυτόν τον πλανήτη. Φως και Αγάπη στη Γη!

Το Ρέικι αποτελεί την ενεργειακή τέχνη και την ενεργειακή επιστήμη του εικοστού-πρώτου αιώνα. Είναι το μεγάλο δώρο του ουρανού στη γη, η ευκαιρία που δίνει η Θεϊκή Πηγή στον Άνθρωπο. Είναι ένας ανοδικός δρόμος για αυτογνωσία και μεταμόρφωση. Ένας νέος τρόπος για μαζική αφύπνιση και πνευματική εξύψωση. Για πρώτη φορά στο Σύγχρονο Πολιτισμό ο Άνθρωπος δημιουργεί συνειδητά και θεραπεύει τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του –με τα ίδια του τα χέρια!

Αρκετά πόνεσε η ανθρωπότητα, αρκετά έχει παλέψει! Αρκετά δάκρυα και αρκετό αίμα έχουν χυθεί για τον έλεγχο της γης, των ιδεών και του χρήματος. Αρκετά. Μια νέα ανθρώπινη και ανθρωπιστική εποχή γεννήθηκε εδώ και μερικές δεκαετίες και το Ρέικι είναι ένα μονοπάτι για να βρει το σώμα και η ψυχή την προσοχή, τη φροντίδα και την αγάπη που τους αξίζει.

Ρέικι:

Ενέργεια Ζωής, Δόνηση Ζωής, Ροή Ζωής

Άγγιγμα Σώματος, Άγγιγμα Ψυχής

Φλόγα, Αιώνια Φλόγα, Αιώνια Φλόγα Ζωής

Χρυσή και Αιώνια Φλόγα Ζωής Εδώ και Τώρα στα Χέρια Σου!

ΕΔΩ & ΤΩΡΑ! ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron