Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Η Σχολή του Reiki » Ατομικές Συνεδρίες

Προσωπική Συνεδρία Ρέικι

* Πρόκειται για μια ατομική «θεραπεία» Ρέικι, ο όρος «θεραπεία» με την ευρεία / γενικότερη και πιο εσωτερική έννοια της λέξης.

* Μια ατομική συνεδρία Ρέικι είναι ιδιαίτερα χαλαρωτική και αναζωογονητική. Είναι πράγματι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία!

* Διαρκεί μία ώρα περίπου και γίνεται πάντοτε πάνω από τα ρούχα.

* Συνήθως κοστίζει περίπου όσο μια συνεδρία μασάζ.

* Το άτομο που θα λάβει Ρέικι ξαπλώνει συνήθως σε ένα κρεβάτι του μασάζ ή σε ένα στρωματάκι ή μια κουβέρτα στο πάτωμα. Μπορεί να ακούγεται και χαλαρωτική μουσική.

* Το άτομο που θα λάβει Ρέικι αφαιρεί τα παπούτσια του, το κινητό του, τη ζώνη του και μεταλλικά αντικείμενα όπως κοσμήματα και χρήματα από πάνω του.

* Κατά τη διάρκειά της συνεδρίας, ο πρακτικός του Ρέικι, το άτομο δηλαδή που έχει εκπαιδευτεί στον Πρώτο, το Δεύτερο ή και τον Τρίτο Βαθμό του Ρέικι, τοποθετεί απαλά τις παλάμες του σε διάφορα σημεία του σώματος -αν και μπορεί να γίνει και χωρίς άγγιγμα, σε μια μικρή απόσταση από το σώμα- και μεταδίδει ήρεμα και απαλά την καθαρή ζωτική ενέργεια.

* Το άτομο που «λαμβάνει Ρέικι» συνήθως αισθάνεται την ενέργεια αυτή ως θερμότητα. Μπορεί όμως να την αισθανθεί και ως ροή, ως κύματα, μαγνητισμό, ηλεκτρισμό, κρύο, μυρμήγκιασμα, παλμό και δόνηση. Μπορεί επίσης να τη βιώσει και ως βαθιά ηρεμία, ψυχική απελευθέρωση, διεύρυνση, συγκίνηση, χαρά, πληρότητα.

* Σταδιακά, ο πρακτικός του Ρέικι καλύπτει όλο το σώμα, του ατόμου από το κεφάλι ως τα πόδια. Αφήνει ακίνητα τα χέρια του σε κάθε θέση του σώματος για μερικά λεπτά. Κινείται αργά και διαλογιστικά. Δεν σκέφτεται κάτι συγκεκριμένο, πηγαίνει σύμφωνα με τη ροή και ακολουθεί τη διαίσθησή του. Η ενέργεια καθοδηγεί τη διαδικασία και ο πρακτικός αφήνεται σε αυτήν.

* Το Ρέικι καθαρίζει το σώμα, το νου και το πνεύμα και εξισορροπεί και ενδυναμώνει το άτομο με ασφάλεια και γαλήνη. Η χαλάρωση και η αρμονία που προσφέρει είναι ουσιαστικά το πλαίσιο και η βάση για κάθε αλλαγή και αυτοβελτίωση.

* Καλό είναι το άτομο να λάβει μερικές συνεδρίες Ρέικι στη σειρά, για παράδειγμα, 3 ή 4 συνεχόμενες συνεδρίες Ρέικι, μια κάθε ημέρα. Για κάποιο συγκεκριμένο / σοβαρό πρόβλημα προτείνονται 21 συνεδρίες ή 2 με 3 συνεδρίες την εβδομάδα για 2 με 3 μήνες.

Για να κλείσετε μια ατομική συνεδρία Ρέικι στη Σχολή του Ρέικι, καλέστε στο 6946862052. Εύα Μυλωνά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron