Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Εναλλακτικές Διακοπές

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΜΗΛΟΣ 2015
Προσωπικά Μάστερ Σύμβολα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΜΗΛΟ!

Ηλιοστάσιο 2015: Παρασκευή 19, Σάββατο 20, Κυριακή 21 Ιουνίου

Με το Γιώργο Μυλωνά (Geom!*)

Ένα θεϊκό τριήμερο ενεργειακού συντονισμού με τα καθαρά στοιχεία της μητέρας φύσης, της ίδιας της ζωής: Ήλιος-Φως, Αέρας, Νερό, Γη, Αιθερική-Ζωτική Ενέργεια. Στην ηφαιστειακή, ισχυρή, ιερή ενέργεια της Μήλου. Διαλογισμοί και τεχνικές προσωπικής κάθαρσης, αναζωογόνησης και ανανέωσης. Ενδυνάμωση σε όλα τα επίπεδα, εξύψωση, ανάταση, διεύρυνση. Θα γίνουν ενεργειακοί συντονισμοί (ενδυναμώσεις) στην ανατολή και, μέσω εσώτερης/ανώτερης καθοδήγησης, θα δοθούν συγκεκριμένες πνευματικές κατευθύνσεις σε θέματα που μας απασχολούν. Μια τριήμερη αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα.

Τι θα κάνουμε φέτος στις Εναλλακτικές - Ενεργειακές Διακοπές μας στη Μήλο;

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣΤΕΡ ΣΥΜΒΟΛΑ

Γνωρίζετε πως υπάρχουν δεκατρία ενεργειακά σύμβολα που είναι προσωπικά και ξεχωριστά για κάθε άνθρωπο και χρησιμοποιούνται για καθημερινή ενδυνάμωση, αυτοβελτίωση, προσωπική εξέλιξη και συνολική καλυτέρευση της ζωής μας στο "εδώ και τώρα", στη γη;

Δεκατρία προσωπικά σύμβολα που ανυψώνουν τον εαυτό μας, την ύπαρξή μας, προς την Καθαρή Ζωή. Ιερά κλειδιά που μας στρέφουν ακόμη περισσότερο προς το Υπέρτατο Φως, την Άνευ Όρων Αγάπη, την Απέραντη Ελευθερία και την Εκστατική Πληρότητα του Είναι.

Υπάρχουν τα εξής σύμβολα:

Πέντε σύμβολα για τον καθαρισμό του εαυτού μας στα διαφορετικά επίπεδά έκφρασης-εκδήλωσής του: απελευθέρωση μπλοκαρισμένων ενεργειών και άλλων ανεπιθύμητων στοιχείων σε πνευματικό, νοητικό, συναισθηματικό, αιθερικό και φυσικό σώμα.

Επιπλέον πέντε σύμβολα για τη θετική φόρτιση και ενδυνάμωση αυτών των επιπέδων (σωμάτων ή πλευρών του εαυτού μας), μέσω της αύξησης της δόνησης/συχνότητάς τους, την αύξηση της θετικότητας, της ζωτικής ενέργειας, του ζωτικού φωτός σε καθένα από αυτά.

Τα συνολικά δέκα αυτά σύμβολα χρησιμοποιούνται για να καθαρίσουμε, να εξαγνίσουμε, να αναζωογονήσουμε, να αναδομήσουμε και να εξισορροπήσουμε τα πέντε επίπεδα (σώματα) μας και, επομένως, όλο το είναι μας. Πρόκειται για μια πλήρη, βαθιά και ολική ενεργειακή θεραπεία που είναι απλή και άμεσα αποτελεσματική.

Επιπλέον, υπάρχουν τα εξής τρία σύμβολα:

* Προσωπικό Μάστερ Σύμβολο Προστασίας  
* Προσωπικό Μάστερ Σύμβολο Αφθονίας & Ευνοϊκής Ροής  
* Προσωπικό Μάστερ Αγγελικό Σύμβολο

Στο σεμινάριο θα λάβετε τα προσωπικά μάστερ σύμβολα και θα δοθούν οδηγίες για τη χρήση τους.

-Γιατί τα σύμβολα αυτά ονομάζονται "Μάστερ";

Τα σύμβολα ονομάζονται "προσωπικά μάστερ σύμβολα" καθώς αφορούν ενέργειες της πιο υψηλής συχνότητας/δόνησης που μπορούμε να βιώσουμε προσωπικά στο "Τώρα" και ξεκλειδώνουν τις μελλοντικές δυνατότητες μας. Μας εμπνέουν και μας κινητοποιούν προς το πιο ιδανικό μέλλον -από όλα πιθανά μέλλοντα μας. Συμβολίζουν και μας ωθούν στο να γίνουμε μάστερ του εαυτού μας, όπως και της ζωής μας. Να γίνουμε δηλαδή, ακόμη περισσότερο, κυρίαρχοι, υπεύθυνοι, συνδημιουργοί όλων αυτών που εκφράζουμε, προσελκύουμε και βιώνουμε. Πηγές φωτός, ζωής και καλού στη γη.

Ο συντονισμός με τα προσωπικά μάστερ σύμβολά μας αποτελεί μια αληθινή, βαθιά, ολιστική ενδυνάμωση που μας γεμίζει ζωτικότητα, θετικότητα, δύναμη και αφυπνίζει την εσωτερική σοφία και ενεργειακή ευφυΐα μας.

Λαμβάνοντας τα δεκατρία προσωπικά μάστερ σύμβολά μας, κάνουμε ενεργειακά -κι επομένως ολικά- ένα αποφασιστικό βήμα ή άλμα, προς τα εμπρός. Αλλά και ένα θαρραλέο βήμα-άλμα προς τα πάνω. Σε ό,τι καλύτερο υπάρχει για εμάς και το οποίο μας καλεί!

Με Αγάπη!

Διάρκεια μαθήματος: 9 ώρες (3 ώρες την ημέρα)

Κόστος μαθήματος: 130 ευρώ

Για όλες τις πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Γιώργος Μυλωνάς
τηλ. 6946863697
email: [email protected]  
http://reiki.gr/page.asp?pid=194


Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron