Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Δωρεάν Θεραπεία Reiki

Δωρεάν Θεραπεία Reiki Εξ' Αποστάσεως!

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΕΪΚΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!

Τώρα υπάρχει η δυνατότητα να λάβετε την ομορφιά, τη δύναμη και την καθαρότητα της αγάπης και της γαλήνης του Ρέικι από απόσταση!

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Ως προσφορά από την αγνή καρδιά μας και με όλη την θετική μας πρόθεση για "τέλεια υγεία, αρμονία και ισορροπία" σε όλα τα επίπεδα!


Στείλτε μας με e-mail τα στοιχεία σας:

Όνομα και επώνυμο
Ηλικία
Πόλη
Και το Πρόβλημα που υπάρχει ή οποιαδήποτε Κατάσταση σας απασχολεί.


Παρόλο που το Ρέικι δεν αντικαθιστά ψυχολογική και ιατρική διάγνωση και θεραπεία και δεν υπόσχεται ποτέ και σε καμία περίπτωση θεραπεία, ένα φωτεινό δίκτυο έμπειρων ατόμων του τρίτου βαθμού Ρέικι θα χρησιμοποιήσει προχωρημένες τεχνικές, θετική πρόθεση, τη ζωτική ενέργεια του σύμπαντος και τη δύναμη της ανιδιοτελούς αγάπης για να επιτευχθεί ότι καλύτερο!

Από τη στιγμή που θα λάβουμε το μήνυμα σας, θα σας στέλνουμε καθημερινά ζωτική ενέργεια Ρέικι από απόσταση για επτά ημέρες. Εσείς απλά χρειάζεται να έχετε την ανοιχτή και δεκτική στάση και την πρόθεση να λάβετε το Ρέικι και να γίνει ότι καλύτερο.

Παρακαλούμε επίσης να ενημερωθείτε επαρκώς για το Ρέικι από τις σελίδες μας.

Υπάρχει η δυνατότητα επανάληψης του εξ' αποστάσεως Ρέικι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αν το επιθυμείτε και αν υπάρχει ακόμα σοβαρός λόγος.

Σας Ευχαριστούμε!


~ Το Ρέικι Είναι Προσφορά ~

~ Το Ρέικι Είναι Αγάπη ~

 

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron