Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Διαλογισμοί & Άρθρα

Λευκό Φως


Το Λευκό Φως

Πολύ Βασικός / Πρωταρχικός Διαλογισμός με Αμέτρητα Οφέλη

 

Αφιέρωσε αυτή την ώρα για σένα, για τη δική σου εσωτερική φροντίδα και ηρεμία.

Καθάρισε και τακτοποίησε καλά το χώρο σου.

Μπορείς να κάνεις και ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο ή ντους.

Κάθισε αναπαυτικά με τη σπονδυλική στήλη όρθια - σε ευθεία. Μπορείς να καθίσεις στο πάτωμα οκλαδόν ή να κάτσεις σε μια καρέκλα.

Βάλε χαλαρωτική μουσική (απαλή μουσική για Ρέικι ή διαλογισμό ή με ήχους από τη φύση) σε χαμηλή ένταση.

Άναψε ένα λευκό κεράκι και με πολύ αγάπη και πρόθεση αφιέρωσέ το στο Ανώτερο Καλό. Μπορείς να ανάψεις και ένα αρωματικό στικ. Δημιουργούν ιδιαίτερη και ενεργειακά εξυψωμένη ατμόσφαιρα και σε χαλαρώνουν άμεσα.

Άδειασε το νου σου, χαλάρωσε.

Παρατήρησε για λίγα λεπτά τη φλόγα του κεριού.

Κλείσε τα μάτια σου.

Πάρε δέκα βαθιές αναπνοές εισπνοή από τη μύτη, εκπνοή από το στόμα. Η αναπνοή να είναι έντονη. Καθώς προχωράς κάνε την πιο βαθιά και πιο αργή. Η εισπνοή σε πάει πιο βαθιά μέσα στον εαυτό σου. Η εκπνοή σε χαλαρώνει. Εισπνέεις θετικότητα, εκπνέεις αρνητικότητα. Βγάλε με κάθε εκπνοή την κούραση, το άγχος και τις περιττές σκέψεις. Όλη την ένταση. Τα πάντα καθαρίζουν στην εκπνοή. Μέτρησε δέκα τέτοιες βαθιές και αργές ενεργειακές αναπνοές.

Άδειασε το νου σου, χαλάρωσε.

Νοερά οραματίσου μια μεγάλη Χρυσή Πυραμίδα λίγα μέτρα πάνω από το κεφάλι σου. Δες την καθαρά αν μπορείς.. Η κορυφή της είναι στον ουρανό και η βάση της αρκετά μέτρα πάνω από το κεφάλι σου. Δες την καθαρά… Από την κορυφή της Χρυσής Πυραμίδας κατεβαίνει ένα λαμπερό Λευκό Φως. Το Φως περνά μέσα από τη Χρυσή Πυραμίδα. Το λαμπερό Λευκό Φως βγαίνει από τη βάση της Χρυσής Πυραμίδας και έρχεται πάνω από το κεφάλι σου.

Από την κορυφή του κεφαλιού σου, το Λευκό Φως μπαίνει στο σώμα και γεμίζει σιγά σιγά όλο το σώμα σου: Δες όλα τα όργανα να γεμίζουν με αυτό το θεραπευτικό Λευκό Φως, δες όλα τα όργανα να κολυμπάνε μέσα σε αυτό το λαμπερό Λευκό Φως... Άφησε το Λευκό Φως να πάει παντού, ζήτα να σε γεμίσει εντελώς… Κάνε το πιο έντονο εκεί που χρειάζεται ώστε το Λευκό Φως να φωτίσει κάθε σκοτάδι...

Το Λευκό Φως κατεβαίνει…

Το Λευκό Φως γεμίζει…

Το Λευκό Φως καθαρίζει, εξαγνίζει, απελευθερώνει…

Το Λευκό Φως θεραπεύει, αναζωογονεί, δίνει ζωή…

Αν σε πονέσει κάποιο σημείο, η μέση, η πλάτη ή το κεφάλι, φέρε ήρεμα και απαλά το Λευκό Φως ξανά στο σημείο εκείνο.

Στα δάχτυλα των ποδιών το Λευκό Φως γίνεται Ασημένιο... Το Ασημένιο Φως βγαίνει έξω από τα δάχτυλα, φεύγει μπροστά και κατεβαίνει κατακόρυφα προς το κέντρο της γης παίρνοντας μαζί του ότι δεν σου χρειάζεται πια…

Δες τον εαυτό σου να λάμπει καθαρός μέσα στο ακτινοβόλο Λευκό Φως… Λευκό Φως… Ακτινοβολείς… Ακτινοβολείς καθαρό Λευκό Φως…

Ζήτησε από το Λευκό Φως να εξαγνίσει την προσωπικότητά σου και να αποβάλει κάθε τι αρνητικό / κατώτερο… Ζήτησε συντονισμό και ένωση με τον Ανώτερο - Εσώτερο - Αληθινό Εαυτό σου και το Ύψιστο Πνεύμα σου.

Ζήτησε από το Λευκό Φως να εξαγνίσει τη ζωή σου και κάθε τομέα της και να αποβάλει κάθε τι αρνητικό / κατώτερο… Ζήτησε και πάλι συντονισμό και ένωση με τον Ανώτερο - Εσώτερο - Αληθινό Εαυτό σου και το Ύψιστο Πνεύμα σου.

Στείλε Λευκό Φως όπου αλλού θες…

Το καθαρό και λαμπερό Λευκό Φως μένει μαζί σου όλη μέρα…

Ευχαρίστησέ το μέσα από την καρδιά σου...

Επέστρεψε πίσω, πίσω στο εδώ και τώρα…

Κίνησε σιγά σιγά το σώμα σου… Τεντώσου…

Άνοιξε όποτε θέλεις τα μάτια σου...

Πιες ένα ποτήρι νερό και ξεκουράσου, ξάπλωσε, κοιμήσου ή συνέχισε ανάλαφρα και φωτεινά τη μέρα σου!

Αν νιώθεις πως ‘’απογειώνεσαι’’ και δυσκολεύεσαι να ανοίξεις τα μάτια ή να κινηθείς, (αυτό συμβαίνει γιατί η ενέργεια του σώματος ανεβαίνει και τα ανώτερα τσάκα ανοίγουν) φέρε ξανά το Λευκό Φως στα πόδια και κατέβασέ το μέχρι το κέντρο της Γης.

Ο διαλογισμός του Λευκού Φωτός είναι πολλαπλά ωφέλιμος και άκρως ενδυναμωτικός. Μας καθαρίζει και μας εξαγνίζει σε βάθος όταν αυτός γίνεται συχνά. Δοκίμασε να τον κάνεις πριν ξεκινήσεις την μέρα σου και προτού κοιμηθείς… Δυναμώνει όσο περισσότερο τον εφαρμόζεις και τον εξασκείς… Θα εκπλαγείς με το πόσο θα σε φορτίζει με θετικότητα και με το πόσο θα φωτίζει άπλετα την καθημερινότητα σου!

Χαρακτηριστικά του Λευκού Φωτός:

* Είναι ο πιο βασικός και σημαντικότατος διαλογισμός / οραματισμός με απεριόριστα οφέλη όλων των ειδών. Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε κάθε περίπτωση και κατάσταση.

* Καλό είναι να εφαρμόζεται καθημερινά, έστω και για 5 λεπτά.

* Μπορεί να γίνει πριν από κάθε άλλη τεχνική και πριν από κάθε άλλη ενεργειακή εργασία ή πριν από κάθε άλλο διαλογισμό.

* Μπορείς απλά και γρήγορα (χωρίς άλλη προετοιμασία) να οραματιστείς το Λευκό Φως: ότι σε περιβάλει και σε γεμίζει (χωρίς την Πυραμίδα, το Ασημένιο Φως στο τέλος κ.λπ.). Έστω και ο σύντομος οραματισμός (ή απλά η πρόθεση και μόνο) σε γεμίζει με θετικότητα και σε καθαρίζει ενεργειακά.

* Μπορείς να κλείσεις τα μάτια για ένα λεπτό και να δεις νοερά πως σε λούζει άφθονο, καθαρό, λαμπερό, ακτινοβόλο, θεραπευτικό Λευκό Φως: Μπορείς να το οραματιστείς να σε λούζει σαν καταρράκτης. Μπορείς να το οραματιστείς να σε φωτίζει σαν ουράνιος προβολέας. Να σε διαπερνά σαν ακτίνα ή σαν στήλη φωτός. Μπορείς να οραματιστείς να σε περιβάλει και σαν λαμπερό σύννεφο ή σαν θετική λευκή ακτινοβολία. Πειραματίσου.

* Όποτε δεν έχεις το χρόνο για οραματισμό, μπορείς να το ονοματίσεις απλά (‘’Λευκό Φως’’) και να ζητήσεις στήριξη, καθαρισμό και ενδυνάμωση ή καθοδήγηση.

* Το Λευκό Φως δυναμώνει με την επανάληψη και την εξάσκηση. Μετά από ένα μήνα γίνεται πολύ ισχυρό για το άτομο που το οραματίζεται!

* Το Λευκό Φως γίνεται πιο δυνατό με αργές και βαθιές αναπνοές. Αφού το οραματιστείς πάρε δέκα βαθιές αναπνοές και δες το να δυναμώνει στην εκπνοή.

* Χρησιμοποίησέ το Λευκό Φως κατά τη διάρκεια του Ρέικι στον εαυτό σου και σε άλλους. Οραματίσου το καθώς κάνεις Ρέικι.

* Μπορείς να στείλεις το Λευκό Φως σε καταστάσεις, προβλήματα, σχέσεις και τομείς της ζωής σου, σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας.

* Μπορείς να στείλεις το Λευκό Φως σε άλλα άτομα. Μπορείς πάντα να περιβάλεις άλλα άτομα με την τέλεια φροντίδα, την αγάπη και την προστασία του!

* Μπορείς να στείλεις Λευκό Φως σε παγκόσμιες καταστάσεις και κρίσεις, σε καταστροφές, πολέμους και κοινωνικά προβλήματα. Με αυτό τον τρόπο συνεισφέρεις θετικά. Η πρόθεση σου και ο οραματισμός σου έχουν αντίκτυπο στην πραγματικότητα.

* Μπορείς να περιβάλεις με Λευκό Φως ένα ζώο, ένα φυτό ή ένα αντικείμενο.

* Μπορείς να γεμίσεις με Λευκό Φως ένα χώρο. Δίνει προστασία, καθαρότητα, γαλήνη, αρμονία και θετικότητα.

* Καθαρίζει, αποτοξινώνει, εξαγνίζει, ενδυναμώνει, εξισορροπεί και εναρμονίζει όλες τις πλευρές του εαυτού μας: το ενεργειακό σώμα και μέσω αυτού όλα τα σώματά μας (φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό), την αύρα, τα τσάκρα και τους μεσημβρινούς μας (τα κανάλια μας).

* Δίνει καθαρότητα στο νου, συναισθηματική καθαρότητα, καθώς και ενεργειακή προστασία από κάθε τι αρνητικό.

* Αναπτύσσει πνευματικά, εξελίσσει την προσωπικότητα και μας συνδέει με απεριόριστη πηγή ζωτικής ενέργειας.

* Φέρνει χαρά και γαλήνη. Εκδηλώνει ειρήνη. Δρα διαπροσωπικά. Δρα πλανητικά. Δρα συμπαντικά / κοσμικά.

* Ενδυναμώνει τη ροή του Ρέικι.

* Το Λευκό Φως δεν έχει όρια.

* Είναι αποτελεσματικό και άμεσο. Είναι εύκολο και απλό. Προσαρμόζεται. Έχει ευφυΐα!

* Ανεβάζει τις δονήσεις μας. Εξυψώνει τη συνειδητότητα. Ανοίγει τη διαίσθηση, την ενόραση και την εσωτερική καθοδήγηση.

* Μας συνδέει με την εσωτερική / ανώτερη σοφία, δύναμη και αγάπη.

* Περνάει από τη φαντασία μας στο δημιουργικό οραματισμό μας και από εκεί στο επίπεδο της ενέργειας (του αιθέρα) το οποίο επηρεάζει και δημιουργεί την υλική πραγματικότητα. Σταδιακά αλλάζει / μεταμορφώνει / φωτίζει την πραγματικότητα!

* Το Λευκό Φως είναι μια ευλογία! Κάνει μόνο Καλό!

* Χρησιμοποίησε το με αγάπη! Είναι αγάπη, είναι ζωή, είναι όλα όσα είναι το Φως!

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron