Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Η Σχολή του Reiki

Η Σχολή

The School of Reiki, Athens
Η Σχολή του Ρέικι, Αθήνα


Γιώργος Μυλωνάς, Νέα Φιλοθέη. Kιν: 6946863697. Tηλ: 210-6996967. e-mail: [email protected]


Παράρτημα της Σχολής: Διονυσία Κλαρινετατζή. Aχαρναί / Μενίδι. Kιν: 6945858173. Tηλ/Fax: 210-2440790. e-mail: [email protected]


 Στη Σχολή μας παρέχονται:


* Ατομικές Συνεδρίες Ρέικι για βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση

*  Σεμινάρια εκπάθησης Ρέικι για αυτοθεραπεία και ενδυνάμωση: Πρώτος, Δεύτερος και Τρίτος Βαθμός Ρέικι  (Παραδοσιακό Ουσούι και Μοντέρνο /Δυτικό Ρέικι)

* Ανταλλαγές Ρέικι και Συναντήσεις Διαλογισμού

* Εναλλακτικές / Ενεργειακές Προσωπικές Συνεδρίες

* Πνευματικά Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης

* Νέα Συστήματα Ρέικι & Προχωρημένα Ενεργειακά Σεμινάρια

* Διετή Προγράμματα Σπουδών Ρέικι 

* Εναλλακτικές Διακοπές

 

Στη Σχολή του Ρέικι στην Αθήνα δίνονται προσωπικές συνεδρίες Ρέικι και κάθε μήνα διεξάγονται σεμινάρια εκπαίδευσης στη Θεραπευτική Τέχνη του Ρέικι. Επίσης, υπάρχουν επιπρόσθετα σεμινάρια ενεργειακών τεχνικών για προσωπική ανάπτυξη, κάθαρση και ενδυνάμωση και άλλα εναλλακτικά ολιστικά σεμινάρια και προσωπικές συνεδρίες. Γίνονται και εβδομαδιαίες συναντήσεις για γνωριμία με το Ρέικι και το Διαλογισμό.

Η Σχολή του Ρέικι εκδίδει το Reiki Time, το πρώτο περιοδικό για το Ρέικι στην Ελλάδα, το οποίο κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες στα περίπτερα και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Επίσης, δημιούργησε και επιβλέπει τις σελίδες του www.reiki.gr στο διαδίκτυο, τις πιο αναλυτικές και δημοφιλείς σελίδες για αυτή την υπέροχη και φυσική ενεργειακή τέχνη! Σε αυτές τις σελίδες θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Σχολής και απαντήσεις σε όλες τις πιθανές ερωτήσεις για το Ρέικι. Τέλος, η Σχολή διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ρέικι, καθώς και Ομάδες Προσφοράς Ρέικι σε νοσοκομεία και ιδρύματα.

Από το έτος 2007 η Σχολή ξεκινά τα διετή προγράμματα των Σπουδών Ρέικι. Υπάρχουν δύο κύκλοι μαθημάτων, καθένας από τους οποίους διαρκεί δύο έτη και οδηγεί σε δίπλωμα αναγνωρισμένο από τη Σχολή. Σε αυτούς τους κύκλους το άτομο έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και να κάνει εξάσκηση, μελέτη και εμβάθυνση ώστε γίνει ένας έμπειρος Πρακτικός και Δάσκαλος Ρέικι. Για πρώτη φορά παγκοσμίως διδάσκονται τόσα σεμινάρια Ρέικι και τόσες πολλές ενεργειακές τέχνες τόσο οργανωμένα, με υπευθυνότητα και μέγιστη φροντίδα και αγάπη!

 

 

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron