Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Εισαγωγή στο Reiki

Το Ρέικι είναι μονάχα μια μέθοδος για θεραπεία;

Το Ρέικι, εκτός από μια ενεργειακή τέχνη / τεχνική που έχει θεραπευτικό χαρακτήρα και σκοπό και η οποία χαλαρώνει, ξεκουράζει, εξισορροπεί και αναζωογονεί το σώμα, το νου και το πνεύμα του ανθρώπου, αποτελεί παράλληλα μια εσωτερική ενεργειακή δύναμη που για πολλούς έχει πνευματική χροιά και αίσθηση.

Το Ρέικι δείχνει προς το Πνεύμα, όποιο όνομα και αν του δίνουμε, όπως και αν το κατανοούμε. Εξυψώνει τη συνείδηση και μας ενώνει ξανά με το σύμπαν και την ίδια τη γη. Μας συντονίζει με το Ανώτερο Πνευματικό Φως και την Ανιδιοτελή Αγάπη και μας φέρνει σε επαφή με τον Εσωτερικό μας Εαυτό. Το Θεϊκό ξυπνά μέσα μας! Η ζωή αποκτά νόημα και κάθε εμπειρία γίνεται ένα μάθημα. Η φύση αποκτά ενότητα και εμείς εμπιστευόμαστε το Ανώτερο Σχέδιο και αφηνόμαστε στη ροή της Ζωής, όπως ακριβώς αφηνόμαστε στη ροή του Ρέικι. Όσο περισσότερο Ρέικι κάνεις στο σώμα σου και στους άλλους και όσο περισσότερο Ρέικι και αγάπη στέλνεις στη γη, τόσο η καθημερινότητα φωτίζεται με παιδική χαρά, με απεριόριστη αφθονία και με βαθύτατη ικανοποίηση. Κυριολεκτικά, ο πόνος σε κάθε επίπεδο, σε κάθε τομέα εξαφανίζεται!

Δεν χρειάζεται να είμαστε άρρωστοι ή να έχουμε κάποιο πρόβλημα για να κάνουμε Ρέικι. Η γαλήνια αίσθηση του είναι αληθινή απόλαυση και φέρνει αυξημένη θετικότητα παντού και πάντοτε. Το Ρέικι είναι απόλυτα θετικό. Ο δρόμος του Ρέικι είναι ανοδικός και δεν τελειώνει ποτέ. Αρκετά άτομα γνωρίζουν ήδη αυτό που ονομάζεται ‘’ο πάτος / το τέλμα της ζωής’’ και στον οποίο μερικές φορές χρειάζεται να φτάσουμε έτσι ώστε να αναδυθούμε ξανά. Προς τα επάνω όμως δεν υπάρχει όριο και τέλος! Ευτυχώς - για όλους - η άνοδος δεν σταματά ποτέ και η ευτυχία δεν έχει όρια! Το Ρέικι δείχνει με τα χέρια προς την ευτυχία! Κυριολεκτικά: Αγγίζει! Αγγίζει την ευτυχία!

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron