Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Εισαγωγή στο Reiki

Πόσες φορές πρέπει να κάνω Ρέικι;

Δεν υπάρχουν κανόνες για το πόσες συνεδρίες πρέπει να κάνει κάποιο άτομο. Το άτομο είναι ελεύθερο να κάνει όσες συνεδρίες επιθυμεί. Όποτε το χρειάζεται το Ρέικι είναι εκεί.

Σε γενικές γραμμές, για κάποιο μικρό μπλοκάρισμα ή πρόβλημα μια με τέσσερις συνεδρίες είναι αρκετές. Αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ή ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, δύο έως πέντε συνεδρίες Ρέικι την εβδομάδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (συνήθως έναν έως τέσσερις μήνες) βοηθούν το άτομο να καθαρίσει και να δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα και να ισορροπήσει τελείως.

Δεν χρειάζεται όμως να αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα για να κάνεις Ρέικι. Μπορείς απλά να το απολαύσεις σαν ένα δώρο που προσφέρεις στο εαυτό σου. Είναι στ’ αλήθεια πολύ ευχάριστο και απολαυστικό! Επειδή το Ρέικι είναι απόλυτα θετικό, θα σε βοηθήσει επιπλέον όπου το χρειάζεσαι, με τρόπους που δεν είχες προηγουμένως φανταστεί!

Αν έχεις μάθει να κάνεις Ρέικι (αν έχεις λάβει τον Πρώτο Βαθμό Ρέικι), κάνε αυτοθεραπεία όποτε το χρειάζεσαι, στα σημεία που το χρειάζεσαι ή καλύπτοντας ολόκληρο το σώμα σου. Κάνε όσο πιο πολύ Ρέικι μπορείς γιατί η θετικότητα που μπορείς να αντλήσεις δεν έχει όρια και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα και το μέγεθος της χαράς, της πληρότητας, της αρμονίας και της γαλήνης που υπάρχει! Η αυτοθεραπεία του Ρέικι ένα πραγματικά ένα ανεκτίμητο δώρο φροντίδας από εσένα για σένα!

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron