Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Εισαγωγή στο Reiki

Τι είναι η μύηση του Ρέικι;

Το Ρέικι δεν μοιάζει με τίποτε άλλο από όσα έχουμε διδαχτεί στη ζωή μας! Η διδασκαλία του περιλαμβάνει ενεργειακές μυήσεις, συντονισμούς δηλαδή με την ενέργεια του σύμπαντος. Το Ρέικι δεν διδάσκεται αλλά περνάει από δάσκαλο σε μαθητή μέσω των ενεργειακών συντονισμών. Το άτομο δεν μπορεί να μάθει Ρέικι από ένα βιβλίο! Πρέπει να παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο με έναν δάσκαλο του Ρέικι, ο οποίος με τη σειρά του θα έχει μάθει Ρέικι από έναν άλλο δάσκαλο και αυτός από έναν άλλον, κοκ, ως τον Μικάο Ουσούι, τον πρώτο Δάσκαλο του συστήματος Ρέικι. Υπάρχει δηλαδή μια μυητική γραμμή διδασκαλίας.

Κατά το συντονισμό, ο δάσκαλος συντονίζει το μαθητή με την ενέργεια του Ρέικι, ανοίγει τα κανάλια του ώστε η ενέργεια να κατέβει από το κεφάλι στην καρδιά και από εκεί να περάσει μέσα από τα χέρια του και να βγει από τις παλάμες. Για πολλά άτομα ο συντονισμός είναι συγκλονιστικός και ιερός, μια ιδιαίτερα συγκινητική διαδικασία. Μερικά άτομα έχουν πνευματικές εμπειρίες κατά τη διάρκειά του, πιθανόν για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Μετά το συντονισμό η ενέργεια τρέχει από τις παλάμες του ατόμου! Μπορεί να το νιώσει σαν έντονη ζέστη, μυρμήγκιασμα ή απλώς σαν ροή. Μπορεί πλέον να κάνει Ρέικι! Η έμφυτη ικανότητα να δίνει ενέργεια με τα χέρια έχει πλέον αφυπνιστεί μέσα του! Μετά το συντονισμό το Ρέικι μένει μαζί του για όλη του τη ζωή καθώς τα κανάλια δεν κλείνουν ποτέ! Ακόμα κι αν δεν εξασκήσει ποτέ το Ρέικι θα το έχει πάντα μέσα του, στα χέρια του και μπορεί να το εξασκήσει όποτε το επιλέξει.

Με το συντονισμό όλα ανεξαιρέτως τα άτομα ανοίγουν στην ενέργεια του Ρέικι και είναι ικανά να κάνουν Ρέικι. Το Ρέικι είναι μια έμφυτη ικανότητα και αποτελεί γενετήσιο δικαίωμα όλων των ανθρώπων! Οι συντονισμοί απλά ξυπνούν αυτήν την ικανότητα και φέρνουν στη συνειδητότητά μας αυτό το ‘‘ξεχασμένο’’ δικαίωμα.

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron