Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Εισαγωγή στο Reiki

Πως νιώθεις κατά τη θεραπεία;

Κατά τη συνεδρία τόσο το άτομο που δίνει όσο και το άτομο που δέχεται / παίρνει Ρέικι μπορεί να νιώσουν ζέστη ή κάψιμο στο άγγιγμα της παλάμης. Μπορεί επίσης να αισθανθούν κρύο ή μούδιασμα, μυρμήγκιασμα και ανατριχίλα ή μπορεί να αισθανθούν κύματα να διαπερνούν το σώμα τους. Είναι πιθανόν να έχουν την ίδια αίσθηση - αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα είναι πιθανόν το άτομο που δίνει Ρέικι να νιώθει ζέστη σε κάποιο σημείο του σώματος ενώ το άλλο άτομο να μη νιώθει τίποτα (ή να νιώθει κρύο) και το αντίστροφο.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας πολλά άτομα βλέπουν χρώματα ή εικόνες ή έχουν κάποιες πνευματικές ή ξεχωριστές εμπειρίες. Άλλα πάλι δεν νιώθουν τίποτα. Σχεδόν όλοι όμως βιώνουν μια βαθιά και ολική χαλάρωση και γαλήνη. Μάλιστα, αρκετά άτομα αφήνονται και χαλαρώνουν σε αυτόν τον βαθμό για πρώτη φορά στη ζωή τους!

Ανεξάρτητα όμως από το τι νιώθει το άτομο στη συνεδρία, το Ρέικι, η ζωτική ενέργεια, είναι εκεί και λειτουργεί, πηγαίνοντας μόνο του στα σημεία που χρειάζεται. Το Ρέικι έχει τη δική του ευφυΐα (όπως και το σώμα μας) και λειτουργεί πάντοτε.

Καλό είναι να μην περιμένουμε τίποτα από μια συνεδρία, να μην έχουμε προσδοκίες για το τι θα νιώσουμε ή για το ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Κρατάμε απλά στάση δεκτικότητας και εμπιστοσύνης. Απλά αφηνόμαστε στο άγγιγμα. Το ίδιο κάνει και το άτομο που δίνει Ρέικι! Απλά αφήνεται στο άγγιγμα, αφήνεται στη ροή, εμπιστεύεται και παρατηρεί!

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron