Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Εκμάθηση Reiki

Τι είναι η περίοδος καθαρισμού; Τι πρέπει να κάνω

Τι είναι η περίοδος καθαρισμού; Τι πρέπει να κάνω κατά τη διάρκεια του καθαρισμού;

Μετά από κάθε σεμινάριο του Ρέικι ακολουθεί μια περίοδος καθαρισμού. Ο καθαρισμός συμβαίνει από μόνος του, αυτόματα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να συμβεί. Τον προκαλεί ο συντονισμός, το άνοιγμα των ενεργειακών καναλιών. Συμβαίνει στο φυσικό και στο συναισθηματικό επίπεδο καθώς και στα ανώτερα επίπεδα.

Σταδιακά, το σώμα σου θα αποβάλει τοξίνες. Μπορεί να τρέχει η μύτη σου ή να περάσεις ένα μικρό κρύωμα. Συναισθήματα που χρειάζονται να καθαρίσουν θα βγουν στην επιφάνεια για να φύγουν. Απλά παρατήρησέ τα και ζήτησε εσωτερικά να καθαρίσουν. Μπορεί να έχεις νεύρα ή να βγει θυμός, κακία ή ακόμα και κάποια στεναχώρια. Μην ανησυχείς! Δεν υπάρχει τίποτα τρομερό ή άσχημο στον καθαρισμό. Θα καθαρίσεις από ό,τι αντέχεις! Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να απαλλαγείς από ό,τι δεν χρειάζεσαι πλέον! Κάνε αρκετό Ρέικι στον εαυτό σου και έχε εμπιστοσύνη στο Ανώτερο Καλό και στη ροή της ζωής. Χρειάζεται αρκετό νερό, ξεκούραση, ύπνος, συχνά μπάνια (ιδανικό είναι το ζεστό μπάνιο με χοντρό αλάτι και αιθέρια έλαια) και καθημερινή θετική σκέψη, διαλογισμός και εντατική αυτοθεραπεία Ρέικι!

Λέγεται πως η περίοδος του καθαρισμού μετά τον Πρώτο Βαθμό είναι 21 μέρες, μετά το Δεύτερο Βαθμό ο καθαρισμός διαρκεί τρεις μήνες ενώ ο καθαρισμός του Τρίτου Βαθμού κρατάει αρκετούς μήνες ή και χρόνια! Ο καθαρισμός είναι ξεχωριστός και μοναδικός για κάθε άτομο και προσαρμόζεται στις ανάγκες του. Μπορεί να κρατήσει λιγότερο ή και περισσότερο, μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο έντονος, σωματικός, ψυχολογικός ή πνευματικός. Βλέπουμε τον καθαρισμό σαν μια μοναδική ευκαιρία για απαλλαγή και εξέλιξη!


Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron