Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Εκμάθηση Reiki

Πόσα άτομα ξέρουν σήμερα να κάνουν Ρέικι;

Εκατομμύρια! Και οι αριθμοί αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό! Από όλες τις κουλτούρες και τις ιδεολογίες, άτομα όλων των θρησκειών και άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλων των επαγγελμάτων μαθαίνουν Ρέικι. Το Ρέικι σήμερα είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αυτοθεραπείας και προσωπικής εξέλιξης. Το Ρέικι είναι τόσο δημοφιλές γιατί είναι εύκολο, άμεσο και προσιτό σε όλους. Είναι ασφαλές και δεν επεμβαίνει με τεχνητά μέσα. Είναι απλό και φυσικό, δεν περιλαμβάνει περίπλοκες τεχνικές πληροφορίες, ούτε μηχανήματα, εργαλεία, ουσίες ή φάρμακα.

Είναι χαλαρωτικό και αγχολυτικό. Είναι ενδυναμωτικό και ευχάριστο. Αλλά πάνω από όλα, είναι αποτελεσματικό: αμέτρητοι άνθρωποι βλέπουν μαγικές αλλαγές στη ζωή τους, αυξημένη χαρά και γαλήνη, αγάπη και δημιουργική έκφραση. Και δεν είναι λίγες οι φορές που θαυματουργικές θεραπείες συμβαίνουν με το Ρέικι!

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες δάσκαλοι σε όλα τα μέρη της γης και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι μαθαίνουν Ρέικι για να βοηθήσουν τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και ολόκληρο τον πλανήτη. Το Ρέικι είναι μια συνειδητότητα που έχει αρχίσει να αφυπνίζεται μαζικά τις τελευταίες δεκαετίες και μια ολοκληρωμένη τέχνη για εσωτερική μεταμόρφωση και εξέλιξη. Είναι ένας δρόμος θεραπείας, φροντίδας και αγάπης τον οποίο η ανθρωπότητα ακολουθεί τα τελευταία χρόνια και που δεν έχει προηγούμενο!

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron