Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Εξάσκηση Reiki

Μπορεί να τελειώσει η ενέργεια του Ρέικι;

Μπορεί να τελειώσει η ενέργεια του Ρέικι; Μπορεί να σταματήσει να ρέει η ενέργεια στα χέρια μου μετά από κάποιο διάστημα;

Όχι! Από τη στιγμή που θα λάβεις τον Πρώτο Βαθμό του Ρέικι και θα συντονιστείς με τη συμπαντική ζωτική ενέργεια, η δύναμη του Ρέικι μένει μαζί σου για όλη σου τη ζωή. Τα ενεργειακά κανάλια που περνάνε από το κεφάλι, από την καρδιά και τα χέρια δεν κλείνουν και η ενέργεια τρέχει στις παλάμες σου, όποτε ακουμπήσεις τα χέρια σου σε κάποιον ή σε κάτι που έχει ανάγκη από ζωτική ενέργεια.

Σε κάποιες περιόδους της ζωής σου ή σε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές και συνεδρίες μπορεί να μη νιώθεις τίποτα στο άγγιγμα αλλά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Απλά κάνε περισσότερο Ρέικι και ζήτησε από το Ρέικι και από τον εαυτό σου να σε καθοδηγήσουν για να βιώσεις πιο έντονα την ενέργεια της ζωής.

Η ζωτική ενέργεια του σύμπαντος είναι ατελείωτη, άπειρη και δίχως όρια. Αρκεί να τη ζητήσουμε και είναι ήδη εδώ, για να μας εξισορροπήσει και να μας δώσει αυξημένη σοφία, δύναμη και ευδαιμονία. Το Ρέικι δεν γνωρίζει ούτε όρους, ούτε όρια: γνωρίζει μόνο πώς να δίνει ζωή, γιατί το Ρέικι είναι η ίδια η Ζωή που Ρέει!

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron