Κεντρική Σελίδα Επικοινωνία | Αγορά Reiki |
Reiki.gr

Πλήρης Οδηγός: Τα πάντα για το Reiki » Εξάσκηση Reiki

Μπορούν τα μωρά ή οι ηλικιωμένοι να λάβουν Ρέικι;

Μπορούν τα μωρά ή οι ηλικιωμένοι να λάβουν Ρέικι; Οι έγκυες γυναίκες;

Τα παιδιά και ιδιαίτερα τα μωρά είναι πολύ δεκτικά και ανοικτά την ζωτική ενέργεια. Έχουν άμεση επαφή με το "πνευματικό" ή το μη-υλικό επίπεδο και μπορούν να ρουφήξουν μία πολύ μεγάλη ποσότητα ενέργειας σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα! Δέκα με είκοσι λεπτά Ρέικι αρκούν για ένα παιδί. Ένα μωρό, που η μητέρα του έχει Ρέικι, λαμβάνει από αυτήν όση ενέργεια χρειάζεται από το απλό άγγιγμά της και την αγκαλιά της. Η μητέρα δεν χρειάζεται να σκεφτεί το Ρέικι. Το μωρό θα πάρει την ενέργεια μόνο του όποτε το χρειάζεται και τα χέρια της μητέρας του συχνά θα καίνε! Στα μωρά και στα μεγαλύτερα παιδιά δεν χρησιμοποιούμε σύμβολα Ρέικι γιατί τα ενεργειακά τους σώματα είναι αρκετά ευαίσθητα και επομένως δεν χρειάζεται.

Στους ηλικιωμένους είκοσι με τριάντα λεπτά αρκούν. Και αυτοί σαν ‘‘μεγάλα παιδιά’’, είναι ανοικτοί στην ενέργεια και δεκτικοί στην ενεργειακή δύναμη. Θα πάρουν όση ενέργεια χρειάζονται και δεν χρειάζονται τα σύμβολα. Οι ηλικιωμένοι έλκονται συχνά στο Ρέικι. Τους ξεκουράζει βαθιά, τους ηρεμεί και τους αναζωογονεί. Πιθανά θα ζητήσουν ‘’κι άλλο’’!… Και φυσικά, αν το επιλέξουν, μπορούν να εκπαιδευτούν στο Ρέικι, ώστε να κάνουν αρκετά στον εαυτό τους, όποτε το επιθυμούν!

Στις έγκυες γυναίκες κάνουμε Ρέικι όσο το χρειάζονται. Το Ρέικι τους κάνει μόνο καλό και πολλές γυναίκες έχουν γεννήσει εύκολα και χωρίς πόνο, όταν κάποιο άτομο που ξέρει Ρέικι τους κρατάει το χέρι στη γέννα! Προσπαθούμε όμως να αποφεύγουμε την παρατεταμένη επαφή με την κοιλιά τους ή το εντατικό και έντονο Ρέικι μόνο στην περιοχή της κοιλιάς. Επίσης αποφεύγουμε τα σύμβολα και δεν τις εκπαιδεύουμε στο Ρέικι γιατί οι συντονισμοί μπορεί να είναι πολύ έντονοι για το σώμα τους. Αν θέλουν να πάρουν κάποιο βαθμό, απλά θα περιμένουν μέχρι να φέρουν στον κόσμο το μωρό τους!

Όροι Χρήσης - Δήλωση Απορρήτου | website by Theratron