Αρχική ΣελίδαΕπικοινωνίαΣύνδεσμοι

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ρέικι

Με πρωτοβουλία της Σχολής του Ρέικι, κάθε έτος διοργανώνεται το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ρέικι στην Αθήνα. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ δίνονται ομιλίες και γίνονται παρουσιάσεις από έμπειρους πρακτικούς και διακεκριμένους δασκάλους του Ρέικι και παράλληλα υπάρχει ένα πολύ όμορφο και πλήρες BAZAAR με εναλλακτικά, ενεργειακά και πνευματικά δώρα, μουσικά CDs, βιβλία, περιοδικά, sticks, aura-soma, ρούχα για γιόγκα, προϊόντα feng-shui, είδη αρωματοθεραπείας, διακοσμητικά, ορυκτά και κρυστάλλους, προϊόντα Ρέικι και άλλα είδη από τον εναλλακτικό χώρο.

Τα άτομα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρακτικούς και δασκάλους του Ρέικι, ολιστικούς θεραπευτές και εισηγητές σεμιναρίων και να ανακαλύψουν δεκάδες υπηρεσίες και προϊόντα από τον εναλλακτικό χώρο και το χώρο του Ρέικι. Γίνονται επίσης Διαλογισμοί, καθώς και Ανταλλαγή Ρέικι και στέλνουμε ομαδικά θεραπεία, αγάπη και φως σε ολόκληρο τον πλανήτη. Συγχρόνως, είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλα τα άτομα να έρθουν σε επαφή με πάρα πολλές άλλες εναλλακτικές θεραπείες και νέες εκπληκτικές μεθόδους για πνευματική ανάπτυξη. Πρόκειται για μια μοναδική Γιορτή Αγάπης του Ρέικι! Χορηγός του Φεστιβάλ είναι το περιοδικό Reiki Time.

Οφέλη: Ενημέρωση του κοινού. Γνωριμία και επαφή με το Ρέικι. Γνωριμία και επαφή με άλλες εναλλακτικές θεραπείες αλλά και πνευματικές μεθόδους και συστήματα προσωπικής ανάπτυξης. Προώθηση υπηρεσιών. Συγκεντρωμένη αγορά εναλλακτικών προϊόντων. Γνωριμία με δασκάλους και πρακτικούς. Παρακολούθηση ομιλιών. Συμμετοχή σε διαλογισμούς. Ομαδική αποστολή ενέργειας στη γη για παγκόσμια θεραπεία και ειρήνη. Προσωπική μεταμόρφωση. Προσφορά. Συναδέλφωση. Συνεργασία. Ευκαιρία για εορτασμό και ευγνωμοσύνη για τα δώρα που λαμβάνουμε.

Δημιουργός, Έτος: Διοργανώνεται από τη Σχολή του Ρέικι και το Reiki Time από το έτος 2006.

Συχνότητα: 1 φορά το χρόνο. Ενημερωθείτε από το website της Σχολής του Ρέικι, www.reiki.gr, καθώς και από το περιοδικό Reiki Time.

Προϋπόθεση: Καμία! Ανοιχτό σε όλους!

Διάρκεια: μια ημέρα: μαραθώνιος 12 ωρών!

Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν είσοδος. Αν υπάρχει κάποιο μικρό / συμβολικό αντίτιμο στα ωριαία βιωματικά σεμινάρια, είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, ο οποίος ανακοινώνεται εγκαίρως.