Αρχική ΣελίδαΕπικοινωνίαΣύνδεσμοι

ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Εξαμηνιαία Ειδική Έκδοση

124 Σελίδες

Μεγάλο Μέγεθος

Όλο Έγχρωμο

Χαρτί Πολυτελείας

Τιμή: 10 ευρώ

15.000 Αντίτυπα: Διανέμεται στα περίπτερα,
σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία & καταστήματα,
καθώς και μέσω του διαδικτύου

Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Επαρχία

Επικοινωνήστε μαζί μας:

τηλ: 2 10-2440790, 6945858173, 6946863697

e-mail: [email protected]

Γνωρίζετε πως:

Το Reiki Time είναι το Πρώτο και το Μοναδικό Περιοδικό για το Ρέικι στην Ελλάδα που ενημερώνει για ΟΛΑ τα ενεργειακά και πνευματικά συστήματα ολιστικής θεραπείας, αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης;

Το Reiki Time το διαβάζουν 15.000 άτομα που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις εναλλακτικές θεραπείες, τα σύγχρονα μονοπάτια προσωπικής αναζήτησης, τη θετική σκέψη και το διαλογισμό.

Το Reiki Time έχει φανατικούς αναγνώστες που είναι πρακτικοί και δάσκαλοι του Ρέικι. Η πλειοψηφία των δασκάλων και των πρακτικών του Ρέικι στην Ελλάδα είναι συνδρομητές στο Reiki Time και το προτείνουν ανεπιφύλακτα στους μαθητές και τους φίλους τους.

Και αυτό γιατί:

Το Reiki Time ενημερώνει με συνέπεια, με μεγάλο σεβασμό και με αγάπη για το Ρέικι, με απλό και ξεκάθαρο τρόπο, αφαιρώντας τα πέπλα μυστηρίου και μυστικοπάθειας από αυτή τη θαυμαστή θεραπευτική τέχνη.

Προσφέρει συνεχώς πλούσιο πρακτικό υλικό που όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν τη ζωή τους: σε κάθε τεύχος υπάρχουν τεχνικές, διαλογισμοί και θετικές δηλώσεις, θετικές επικλήσεις και άλλες συμβουλές και μέθοδοι αυτοθεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης. Είναι ένα 100% πρακτικό περιοδικό γεμάτο γνώση, αγάπη και δύναμη!

Σύμφωνα με τους αναγνώστες, το Reiki Time εκπέμπει θετικότητα, υψηλή ενέργεια, φωτεινότητα, χαρά και αγάπη, αντικατοπτρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγνή πρόθεση των ατόμων που το δημιουργούν και που συμμετέχουν σε αυτό. Αποτελούν άτομα που επιθυμούν να στηρίξουν όλους τους θεραπευτές στην Ελλάδα σήμερα αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους μπορείτε να Διαφημιστείτε στο Reiki Time και να απευθυνθείτε σε άτομα που διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν το περιοδικό και αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για ολόκληρο τον εναλλακτικό χώρο.

Στο Reiki Time η διαφημιστική καταχώρησή σας έχει αποτελέσματα τόσο άμεσα όσο και μακρόχρονια, καθώς ως «Βιβλιοπεριοδικό», παραμένει στη βιβλιοθήκη των ατόμων που με αγάπη το συλλέγουν, το μελετούν και ανατρέχουν σε αυτό.

Ακόμα και έμπειροι ολιστικοί θεραπευτές χρησιμοποιούν το Reiki Time για να ενημερωθούν και να εμπλουτίσουν τις πρακτικές και τις γνώσεις τους, να ανακαλύψουν χρήσιμα και εξειδικευμένα προϊόντα ή να συμμετέχουν σε νέα σεμινάρια και να δεχτούν άλλες σχετικές υπηρεσίες.

Ενδεικτικά στο Reiki Time μπορούν να διαφημιστούν:

* Καταστήματα εναλλακτικών ειδών

* Κέντρα spa και κέντρα ολιστικών θεραπειών

* Πρακτικοί και δάσκαλοι του ρέικι, της γιόγκα, του διαλογισμού, του φενγκ-σούι, άτομα που ασκούν τσάννελινγκ και πνευματικές τεχνικές, αρωματοθεραπευτές, πρακτικοί του μασάζ, ολιστικοί θεραπευτές, ρεφλεξολόγοι, θεραπευτές σιάτσου, ψυχολόγοι και σύμβουλοι υγείας, διατροφολόγοι κ.α.

* Προϊόντα όπως βιβλία, περιοδικά, cd, κρύσταλλοι, αύρα-σώμα, είδη φενγκ-σούι, προϊόντα αρωματοθεραπείας, φυτικά καλλυντικά και πολλά άλλα.

Εφόσον υπηρετούν τον Άνθρωπο, θα χαρούμε να συνεργαστούμε και να κάνουμε γνωστά τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίας σας!

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 210-2440790, 6945858173, 6946863697

Ή μέσω e-mail: [email protected]