Πώς να Εφαρμόσετε τους Κωδικούς

Καταρχήν, τις πρώτες τρεις ημέρες (ή και περισσότερες) διαβάστε όλους τους Χρυσούς Κωδικούς στο σύνολό τους στη σειρά που αυτοί δίνονται, αργά, ήρεμα και διαλογιστικά. Μπορείτε να τους διαβάσετε σιωπηλά αλλά ακόμη καλύτερα απ’ έξω σας. Διαβάστε τους μια φορά την ημέρα (δεν έχει σημασία η ώρα) ή και περισσότερες φορές ώστε να ενεργοποιηθεί ολόκληρο το εσωτερικό πνευματικό δυναμικό σας και για να συνδεθείτε με τους Κωδικούς σε όλα τα επίπεδα του «είναι» σας. Το σύνολο των Χρυσών Κωδικών της Σαμπάλλα είναι πανίσχυρο! Ετοιμαστείτε για αλλαγή! Καλωσορίστε νοερά θετικές ποιότητες στη ζωή σας! Διεκδικείστε από την καρδιά σας τα εκπληκτικά και αδιαμφισβήτητα πνευματικά σας δικαιώματα που είναι η Αγάπη, η Χαρά, η Γαλήνη, η Προστασία, η Αγνότητα, η Καλοτυχία, η Ευτυχία, η Αφθονία, η Αρμονία, η Καθαρότητα, η Δύναμη, η Γνώση, η Πληρότητα! Διεκδικείστε! Διεκδικήστε και μετά απλά Αποδεχτείτε! Αποδεχτείτε!

Τις επόμενες ημέρες φέρτε στο νου σας ένα πρόβλημα ή ένα θέμα, μια οποιαδήποτε κατάσταση που σας απασχολεί (οποιαδήποτε - δεν υπάρχει περιορισμός) και διαβάστε το σύνολο των Χρυσών Κωδικών ή διαλέξτε έναν κωδικό που πιστεύετε διαισθητικά ότι ταιριάζει / αντιστοιχεί και επαναλάβετε τον κωδικό πολλές φορές για το θέμα αυτό.

Όλοι οι Χρυσοί Κωδικοί διαβάζονται μαζί με τη λέξη «Σαμπάλλα» και μαζί με την επεξήγηση / τη δράση τους: Δηλαδή, διαβάζουμε ολόκληρο το «Σαμπάλλα 1212 κυριαρχία πνεύματος» ώστε να επιβεβαιώσουμε τη δύναμη και την κυριαρχία του πνεύματος, το «Σαμπάλλα 7777 ντους αγάπης» ώστε να λούσουμε τον εαυτό μας με αγάπη, την πρόταση «Σαμπάλλα 4 γείωση» για να γειωθούμε κ.ο.κ.

Επίσης, διαβάζουμε ή λέμε τον κωδικό τρεις ή περισσότερες φορές και μετά παρατηρούμε τη δράση του: το πώς αισθανόμαστε, το τι συμβαίνει μέσα μας ή γύρω μας κ.λπ. Παρατηρούμε πολύ προσεκτικά. Παρατηρούμε το κάθε τι. Παρατηρούμε! Μπορούμε, επίσης, να έχουμε κλειστά τα μάτια σε όλη τη διαδικασία ή να τα κλείνουμε και να τα ανοίγουμε ώστε να διαβάσουμε τον επόμενο κωδικό.

Διαλέξτε τον αγαπημένο σας κωδικό, αυτόν που ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους, και σκεφτείτε / επικαλεστείτε τον νοερά ή φωναχτά ξανά και ξανά στη διάρκεια της ημέρας. Ψάλετέ τον, τραγουδήστε τον, πείτε τον νοερά ή φωνάξτε τον. Διαλέξτε τον αγαπημένο σας κωδικό και επαναλάβετέ τον για το θέμα που σας απασχολεί. Γράψτε τους Χρυσούς Κωδικούς της επιλογής σας σε χαρτάκια, σε βιβλία, ατζέντες και σημειωματάρια. Γράψτε τους με διάφορα χρώματα. Βάλτε τον αγαπημένο σας χρυσό κωδικό παντού και με κάθε πιθανό τρόπο. Πειραματιστείτε και παρατηρήστε!

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήστε, να καθαρίσετε ενεργειακά και να φορτίσετε το νερό που πίνετε ή το φαγητό που τρώτε βάζοντας κάτω από το νερό ή το φαγητό ένα χαρτάκι με τον κωδικό γραμμένο πάνω. Ή μπορείτε να σκεφτείτε / να πείτε τον κωδικό προς το νερό ή προς το φαγητό. Κάντε το ίδιο με έναν κρύσταλλο ή με ένα αντικείμενο. Διαβάζοντας όλους τους Χρυσούς Κωδικούς φωναχτά καθαρίζουμε ενεργειακά και το χώρο μας, το σπίτι μας, την εργασία μας και κάθε άλλο μέρος. Χρησιμοποιείστε τους κωδικούς άφοβα, με πολύ αγάπη, συνειδητότητα, φροντίδα, ταπεινότητα και σεβασμό! Πειραματιστείτε και παρατηρήστε!

Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα σχεδιάστηκαν και δόθηκαν για να φέρνουν τις ενέργειες της ευτυχίας και όλα όσα χρειάζονται για την επίτευξή της - όλο το δυναμικό μας! Και σας ευχόμαστε με όλη μας την ψυχή, με όλο μας το πνεύμα και με όλη μας την καρδιά ακριβώς αυτό.

Με, απεριόριστη, Θεϊκά Μαθηματική Αγάπη, Η Σαμπάλλα & οι Δάσκαλοι της.

Σαμπάλλα 77 77 77 00 11 τριπλό εξαγνιστικό, θεραπευτικό και τονωτικό ντους από ζωοποιό ενέργεια, φως και αγάπη