Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Γιατί οι Κωδικοί ονομάζονται «Χρυσοί»;

Οι Κωδικοί ονομάζονται «Χρυσοί» για τρεις λόγους: Πρώτον, διότι δηλώνει την αξία τους, που είναι σαν καθαρό χρυσάφι. Δεύτερον, διότι συχνά οι κωδικοί φαίνονται ενορατικά σαν χρυσοί αριθμοί ή εκλύουν / εκδηλώνουν χρυσό φως, που είναι το φως της Πηγής, του Πνεύματος και του Λόγου. Τρίτον, διότι αντιπροσωπεύουν το Φως του Ήλιου, που είναι χρυσαφένιο - λευκό και το οποίο αποτελεί την ύψιστη πηγή Ζωής σε όλα τα επίπεδα για τον πλανήτη ολόκληρο και φυσικά και για την ανθρωπότητα.

Τους κωδικούς τους διαβάζω και τους σκέφτομαι ή τους λέω φωναχτά; Πόσες φορές τον καθένα; Διαβάζω και τη λέξη «Σαμπάλλα» και την επεξήγηση;

Μπορείς να τους διαβάσεις και να τους πεις νοερά, σιωπηλά ή να τους διαβάσεις δυνατά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας σου μπορείς να τους σκέφτεσαι νοερά ή να τους λες απ’ έξω σου / φωναχτά. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να τους λες απ’ έξω, όποτε αυτό είναι δυνατό, καθώς έτσι οι κωδικοί εκφράζουν το πλήρες δυναμικό τους. Ο αριθμός επαναλήψεων εξαρτάται από εσένα, από τη διάθεσή σου. Εάν διαβάζεις όλους τους κωδικούς στο σύνολό τους με τη σειρά που δίνονται, τότε τους λες από μια φορά τον καθένα και προχωράς στον επόμενο. Εάν εργάζεσαι με συγκεκριμένο κωδικό, μπορείς να τον επαναλάβεις αρκετές φορές, αργά όμως, με παύσεις και διαλογιστικά. Διαβάζεις πάντοτε και τη λέξη «Σαμπάλλα» και την επεξήγηση / δράση που υπάρχει μετά τον αριθμό.

Πώς διαβάζω τους αριθμούς; Για παράδειγμα το «7777» και το «4343»;

Το διαβάζεις όπως το αντιλαμβάνεσαι εκείνη τη στιγμή: το «7777» μπορείς να το διαβάσεις «εφτά-εφτά-εφτά-εφτά» ή «εβδομήντα εφτά - εβδομήντα εφτά» και το «4343» μπορείς να το διαβάσεις «σαράντα-τρία, σαράντα- τρία» ή «τέσσερα, τρία, τέσσερα, τρία».

Μπορεί να κάνω κάτι κακό αντί για καλό με τη χρήση των κωδικών; Υπάρχει περίπτωση να νιώσω χειρότερα με τη χρήση των κωδικών;

Όχι και όχι! Μην ανησυχείς καθόλου! Οι κωδικοί έχουν σχεδιαστεί, προσφερθεί και καθοδηγηθεί από τόσο μεγάλη σοφία και αγάπη που είναι αδύνατο να γίνει οποιοδήποτε λάθος και αδύνατο να προκύψει κάτι αρνητικό ή κακό! Είναι πάναγνοι και απόλυτα θετικοί. Υπηρετούν το Φως, προσφέρουν Φως, είναι αφιερωμένοι στο Φως. Έρχονται από το Φως και οδηγούν ξανά προς το Φως. Στην πραγματικότητα, Είναι Φως! Φως σε μορφή αριθμών! Είναι μια πρωτότυπη ενεργοποίηση του Φωτός, της παγκόσμιας πνευματικής / ζωογόνου ενέργειας. Σχεδιάστηκαν από τους Διδασκάλους με τη βοήθεια Αγγελικών Πλασμάτων σε μια εποχή που η παγκόσμια ανθρώπινη συνειδητότητα και η συνολική εξέλιξη της γης είναι έτοιμες για κάτι τέτοιο και που μάλιστα απαιτούν μια τέτοια μέθοδο. Η ανθρωπότητα είναι έτοιμη για μαζική αφύπνιση και αυτή θα επιτευχθεί με πολλούς τρόπους! Ένας από αυτούς θα είναι και μέσω ειδικών αριθμητικών κωδικών, τα Πνευματικά / Θεϊκά Μαθηματικά, που θα κάνουν την αλλαγή πιο εύκολη και ευτυχή για όλους!

Πώς ξέρω ότι οι κωδικοί προέρχονται από τη Σαμπάλλα και από τους Διδασκάλους και όχι από αλλού;

Θα πρέπει απλά να εμπιστευτείς και να αφεθείς στην ιδιοφυΐα, τη δύναμη και, πάνω από όλα, την αγάπη και τη φροντίδα των αριθμών: οι αριθμοί είναι από μόνοι τους Αλήθεια, πραγματικά Θεϊκοί Κώδικες Δημιουργίας! Ρώτησε εσωτερικά την καρδιά σου για αυτό το θέμα. Η απάντηση θα έρθει στην επιφάνεια. Όλοι οι αριθμοί και, πιο συγκεκριμένα, οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα, ανήκουν αποκλειστικά στο Φως της Δημιουργίας.

Τι γίνεται εάν κάποιος κωδικός με απωθεί ή δεν μου αρέσει;

Αυτό πιθανά να σημαίνει πως υπάρχει νοητική σύγχυση ή συναισθηματικό ή ενεργειακό μπλοκάρισμα σε σχέση με το θέμα που αντιπροσωπεύει ο συγκεκριμένος κωδικός. Μπορείς να συνεχίσεις με άλλους κωδικούς μέχρι να αλλάξεις, να ξεκαθαρίσεις, να ξεμπλοκάρεις ή να ωριμάσεις ενεργειακά στον τομέα που σχετίζεται με τον κωδικό. Εναλλακτικά, μπορείς να προσπαθήσεις να εργαστείς για λίγο με αυτόν τον κωδικό μέχρι να σε ξελύσει, να σε ξεμπλοκάρει και να σε διαφωτίσει στο αντίστοιχο θέμα. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου.

Γιατί κάποιοι κωδικοί με ελκύουν ιδιαίτερα;

Πιθανά αυτό να σημαίνει πως ο κωδικός αφυπνίζει μέσα σου Μνήμες Τελειότητας: της Εποχής εκείνης που Όλοι Ήμασταν Ένα, Ένα με την Ολότητα, Ένα με την Τελειότητα, σε παραδείσια ουράνια ευτυχία που διαρκούσε για πάντα! Οι κωδικοί σου υπενθυμίζουν το ανώτερο δυναμικό σου και την προαιώνια Θεϊκότητα σου. Σε καθοδηγούν πίσω σε αυτήν. Παράλληλα, καθώς θεραπεύεις συγκεκριμένα ζητήματα και θέματα, γίνεσαι «μάστερ» της ζωής σου, κυρίαρχος του εαυτού σου και κρατάς περισσότερη ευτυχία στα χέρια, το πνεύμα και τη νέα, ανάλαφρη, ανοιχτή, ελεύθερη καρδιά σου.

Μετά τη χρήση των κωδικών βλέπω πολύ έντονα όνειρα ή υπάρχουν διάφορες συμπτώσεις στη ζωή μου. Πώς γίνεται αυτό;

Οι κωδικοί αλλάζουν (εξαγνίζουν, φωτίζουν και αναδομούν) το ενεργειακό σύστημα του σώματος, καθώς μεγάλα ποσοστά καθαρής ζωτικής ενέργειας μας διαπερνούν. Μας αλλάζουν από έξω προς τα μέσα αλλά και από μέσα προς τα έξω. Από πάνω προς τα κάτω αλλά και από κάτω προς τα πάνω! Μέρος όλων αυτών των αλλαγών είναι η αλλαγή και η κάθαρση του υποσυνειδήτου, των καρμικών θεμάτων, των θεμάτων από προηγούμενες ζωές κ.λπ. Όλα αυτά εξαπολύουν έντονα ή παράξενα όνειρα, ακόμη και οράματα, φέρνουν στην επιφάνεια συνειδητοποιήσεις, μνήμες και δημιουργούν παράξενες συμπτώσεις και αυξημένη συγχρονικότητα. Γίνε παρατηρητής. Παρατήρησε όλα αυτά και καλωσόρισέ τα! Άνοιξε το νου, όπως άνοιξες την καρδιά σου!

Μπορώ να θεραπεύσω ένα θέμα υγείας με τους κωδικούς;

Οι κωδικοί αναπτύσσουν / αναδύουν την εσωτερική γαλήνη και αρμονία, καθώς και αυξημένη συναισθηματική και νοητική καθαρότητα, ωριμότητα και διαύγεια. Μας γεμίζουν με θετική ενέργεια και φωτεινότητα. Μας αναζωογονούν και μας εξυψώνουν. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι απαραίτητα για την καλή ψυχολογική και σωματική υγεία και την ευεξία μας. Παρόλα αυτά, για οποιοδήποτε πρόβλημα συμβουλευτείτε τον κατάλληλο ειδικό. Οι κωδικοί σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν σωστή ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και αγωγή / θεραπεία. Επίσης, εάν χρησιμοποιούμε τους κωδικούς σε άλλους δεν υποσχόμαστε ποτέ και σε κανέναν κανενός είδους θεραπεία.

Μερικούς κωδικούς δεν τους κατανοώ. Τι σημαίνει για παράδειγμα ο κωδικός «Σαμπάλλα 606 Φθινόπωρο;»

Αυτό είναι το υπέροχο με τους κωδικούς! Δεν απευθύνονται στο λογικό σου ούτε στο συνειδητό νου μονάχα. Λειτουργούν σε ένα πολύ ευρύ φάσμα και σε πολλαπλά επίπεδα. Σε κατάσταση ηρεμίας, ρώτησε εσωτερικά τον εαυτό σου: «τι μπορεί να σημαίνει αυτός ο κωδικός; Πού βοηθά;» Φαντάσου πιθανές απαντήσεις και εξηγήσεις. Παρόλα αυτά οι απαντήσεις και οι εξηγήσεις δεν είναι καθόλου απαραίτητες, αφού δεν μπορούν όλοι οι κωδικοί να αναλυθούν ή να εξηγηθούν λογικά. Και δεν χρειάζεται! Το ανεξήγητο, το άγνωστο και το υπερβατικό έχουν τη δική τους ξεχωριστή ενέργεια και ομορφιά!

Παρατήρησα πως υπάρχουν ίδιοι κωδικοί (ίδιοι αριθμοί) με διαφορετικές εξηγήσεις, όπως: Σαμπάλλα 99 00 ανώτερος εαυτός, Σαμπάλλα 9900 θεραπεία μέλλοντος, Σαμπάλλα 9900 επιτυχία αν το θέλει ο Θεός. Επίσης, διαφορετικοί κωδικοί (αριθμοί) με την ίδια επεξήγηση: Σαμπάλλα 99 00 ανώτερος εαυτός, Σαμπάλλα 787 88 99 Ανώτερος Εαυτός (με κεφαλαίο τα πρώτο γράμμα κάθε λέξης). Γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει κάποιο λάθος;

Οι κωδικοί δόθηκαν όλοι μαζί, μέσα σε μια συνεχόμενη ροή ανώτερης έμπνευσης και (εκστατικής) γραφής. Έπειτα, έκρινα σωστό (και κατευθύνθηκα προς αυτό) να μη διορθώσω αυτές τις επαναλήψεις των αριθμών ή των επεξηγήσεων. Πιθανά η Σαμπάλλα και οι Δάσκαλοί της να επιθυμούν να τονίσουν τους συγκεκριμένους αριθμούς και τις επεξηγήσεις (δράσεις, ιδιότητες, καταστάσεις). Επιπλέον, είναι πιθανό, ο ίδιος αριθμός να εκφράζει διαφορετικές ιδιότητες / καταστάσεις ή να μπορούμε να εκφράσουμε με διαφορετικό τρόπο την ίδια κατάσταση / δράση: ανώτερος εαυτός - θεραπεία μέλλοντος - επιτυχία αν το θέλει ο Θεός: έννοιες κοντινές, συγγενικές, αλληλοσυμπληρωματικές και αλληλοσυνδεόμενες. Όσο για τους τους κωδικούς που αφορούν τον ανώτερο εαυτό, πρόκειται για μια όλο και μεγαλύτερη, εντονότερη, σταθερότερη, σύνδεση με αυτόν, σε διαφορετικά επίπεδα.

Μπορώ να συνδυάσω τους κωδικούς με την προσευχή ή με το διαλογισμό; Μπορώ να συνδυάσω τους κωδικούς με το Ρέικι και άλλες ενεργειακές μεθόδους;

Φυσικά! Διάλεξε τους αγαπημένους σου κωδικούς ή τους κωδικούς που πιστεύεις πως ταιριάζουν με το αντίστοιχο θέμα και επανέλαβέ τους πριν από την προσευχή, καθώς και μετά από αυτήν. Κάνε το ίδιο για το διαλογισμό και το Ρέικι. Αλλά και για κάθε άλλη θεραπευτική, ενεργειακή ή άλλη μέθοδο! Μπορείς να επαναλαμβάνεις νοερά / σιωπηλά κωδικούς πριν από / κατά τη διάρκεια / μετά από καθετί! Η προσευχή γίνεται πιο ζωντανή και συνειδητή, ο διαλογισμός πιο βαθύς και φωτεινός, το Ρέικι πιο έντονα καθαριστικό και αναζωογονητικό και κάθε άλλη μέθοδος μεταμορφώνεται, καθώς αναδεικνύονται οι καλύτερες / υψηλότερες πτυχές της! Πειραματίσου ελεύθερα!

Στους κωδικούς βλέπω αναφορές στο Θεό και σε άλλες θρησκευτικές μορφές (αγγέλους κλπ.). Πρέπει να είμαι χριστιανός ή να πιστεύω στο Θεό για να χρησιμοποιήσω τους κωδικούς;

Όχι, δεν χρειάζεται αλλά, όπως ισχύει άλλωστε και για τους πιστούς, καλό είναι να έχεις ανοιχτό νου, πνεύμα και καρδιά σε κάθε ενδεχόμενο! Η ζωή είναι αλλαγή και συνεχόμενη μάθηση! Κράτα το νου, το πνεύμα και την καρδιά σου ανοιχτά και δεν θα μπλοκάρεις πουθενά! Θα ακολουθείς με ευκολία κάθε ροή - δηλαδή θα είσαι ευτυχής!

Οι κωδικοί έρχονται σε αντιπαράθεση με τη θρησκεία; Μήπως οι ίδιοι αποτελούν ένα είδος θρησκείας;

Όχι! Οι κωδικοί είναι γεμάτοι αγάπη, θετικότητα και φωτεινότητα. Οπότε, δεν μπορούν να έρθουν σε αντιπαράθεση με καμία θρησκεία. Είναι ένα αριθμητικό σύστημα με πνευματικές προεκτάσεις. Ένα σύστημα χρειάζεται πάρα πολλά στοιχεία για να θεωρηθεί θρησκεία (όπως συγκεκριμένη ιδεολογία, ηθική και κώδικα πίστης, οργάνωση, δομή, αρχηγό, ιεραρχία, τελετές κ.λπ.), οπότε οι κωδικοί, από τη στιγμή που δεν διαθέτουν κανένα τέτοιο στοιχείο, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με θρησκεία. Είναι συμβατοί όχι μόνο με κάθε θρησκεία αλλά και με κάθε ένα άτομο!

Οι κωδικοί έχουν καμία σχέση με τη μαγεία;

Η μαγεία έχει συνδεθεί συχνά με αρνητικές / δυσάρεστες / χαμηλής δόνησης καταστάσεις και συστήματα, οπότε οι κωδικοί δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συνδεθούν με αυτήν. Οι αριθμητικοί κωδικοί ανήκουν αποκλειστικά στο Φως, καθώς αριθμοί = πραγματικότητα = φως.

Πώς μπορούν απλοί αριθμοί να φέρουν αλλαγές και να ενεργοποιήσουν ενέργειες, ιδιότητες, ποιότητες, δυνάμεις κλπ;

Οι αριθμοί και οι αριθμητικές σειρές λειτουργούν ως κώδικες, ως σύμβολα. Οι αριθμοί διέπουν το κάθε τι. Τα πάντα μπορούν ή θα μπορούσαν μελλοντικά να μετρηθούν με αριθμούς. Είναι μια σίγουρη, αντικειμενική, σταθερή και συγκεκριμένη κλίμακα μέτρησης της πραγματικότητας. Καθώς επικαλούμαστε συγκεκριμένους αριθμητικούς κώδικες, επικαλούμαστε συγκεκριμένες ποιότητες / ιδιότητες της άπειρης πραγματικότητας. Επιπλέον, οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα είναι συντονισμένοι με πνευματικές αρχές και δυνάμεις. Ο συντονισμός αυτός έχει διευκολυνθεί από άτομα που είναι μάστερ / κυρίαρχοι του εαυτού τους και επομένως της ίδιας της ύπαρξης, όπως είναι οι αναληφθέντες διδάσκαλοι ή ακόμα και δημιουργοί της ύπαρξης, όπως είναι οι Ύψιστοι Αρχάγγελοι. Εστιάζοντας το νου μας σε αυτούς τους αριθμούς με πρόθεση ευθυγραμμιζόμαστε με τις ανώτερες ποιότητες μας αλλά και με αυτά τα εξαίσια πλάσματα. Αυτός ο συντονισμός είναι ουσιαστικά ενότητα και, επομένως, πληρότητα. Και φυσικά πληρότητα = ευτυχία.

Υπάρχουν άλλοι / επιπλέον κωδικοί;

Οι Χρυσοί Κωδικοί που δίνονται εδώ είναι ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σύστημα. Το άτομο δεν χρειάζεται άλλους αριθμούς / κωδικούς. Καλύπτουν όλο το φάσμα εμπειριών. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι επιπλέον κωδικοί που δίνονται μόνο για προσωπική χρήση και δίνονται ύστερα από προσωπική επαφή και σε κάποιο αντίστοιχο σεμινάριο.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τους κωδικούς για κάποιο άλλο άτομο και πώς;

Ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους κωδικούς εκ μέρους κάποιου άλλου ατόμου αρκεί να έχεις στο νου σου το άτομο αυτό την ώρα που διαβάζεις /επαναλαμβάνεις τους κωδικούς. Θα πρέπει όμως πρώτα να ζητήσεις νοερά την άδεια από τον ανώτερο εαυτό του ατόμου, το αιώνιο και πάνσοφο πνεύμα του δηλαδή, και κατόπιν να δηλώσεις νοερά πως το άτομο είναι απολύτως ελεύθερο να λάβει μόνο ό,τι χρειάζεται. Επίσης, θα πρέπει να δηλώσεις πως ζητάς μόνο το ανώτερο καλό του ατόμου και πως δεν έχεις καμία διάθεση ή πρόθεση παρέμβασης στις επιλογές του και στην ελεύθερη βούληση του. Τέλος, δήλωσε πως λειτουργείς από σημείο και συνειδητότητα απόλυτης ελευθερίας και αγνότατης αγάπης άνευ όρων.

Όταν κάνω τους κωδικούς νιώθω μια ευφορία και ίσως και μια ταραχή και μετά από λίγο είναι σαν να βρίσκομαι σε κατάσταση «τρανς». Πως εξηγείται αυτό;

Καθώς διαβάζουμε / επαναλαμβάνουμε τους κωδικούς ενεργοποιείται το βαθύτερο και υψηλότερο δυναμικό μας. Ο πυρήνας μας δονείται στο Πνεύμα - Φως. Το ενεργειακό μας σύστημα γεμίζει άφθονη καθαρή ζωτική ενέργεια. Κατακλυζόμαστε από απεριόριστη γαλήνη, χαρά και αγάπη. Όλα αυτά φέρνουν ευφορία ή έκλαμψη - διεύρυνση της συνειδητότητας. Ο νους καθαρίζει και εξυψώνεται και βιώνει την πνευματική του φύση και προέλευση. Οι κωδικοί οδηγούν άμεσα σε καταστάσεις που η ανθρώπινη συνειδητότητα επιτυγχάνει μόνο μέσα από πολύ βαθιά επίπεδα διαλογισμού.

Καθώς διαβάζω κωδικούς με πιάνει πονοκέφαλος και κάτι που μοιάζει με πυρετό. Είναι φυσιολογικό;

Ναι, είναι φυσιολογικό: Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα αποτοξινώνουν, εξαγνίζουν και αναδομούν το ενεργειακό σύστημα και επομένως όλα τα επίπεδα του εαυτού. Αυτό μπορεί να προκαλέσει άμεσα διάφορα συμπτώματα, τα οποία θα υποχωρήσουν σύντομα!

Καθώς κάνω τους κωδικούς με διαπερνούν ρέυματα παγωμένου αέρα ή μεγάλη θερμότητα. Τι σημαίνει αυτό;

Αυτό που αισθάνεσαι είναι οι ενέργειες της Σαμπάλλα, οι ενέργειες του Καθαρού Πνεύματος και των Διδασκάλων. Παρατήρησέ τις και απόλαυσέ τις!

Καθώς διάβαζα τους κωδικούς στο σύνολό τους κάποιος με διέκοψε. Πειράζει;

Όχι, δεν πειράζει, μπορείς να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες.

Πρέπει να πιστέψω στους κωδικούς για να λειτουργήσουν;

Όχι. Η δράση τους έχει παρατηρηθεί ακόμα και όταν κάποιος διαβάζει απλά τους κωδικούς, από περιέργεια, πειραματικά! Οι κωδικοί είναι υπερβατικοί, ακριβώς όπως και οι αριθμοί. Όσο παράξενο και αν φαίνεται, υπάρχουν, σημαίνουν και δονούνται ανεξάρτητα από εμάς.

Αντικαθιστούν οι κωδικοί άλλες μεθόδους, όπως τις διαδικασίες αυτογνωσίας, πνευματικής αναζήτησης κλπ;

Οι κωδικοί δεν αντικαθιστούν άλλες μεθόδους αλλά τις συμπληρώνουν και τις ενισχύουν θετικά. Παράλληλα όμως, αποτελούν ένα υπέροχο, ολοκληρωμένο και εκστατικό σύστημα πνευματικής ανάπτυξης (με μαθηματική ακρίβεια!) για όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους.

Οι κωδικοί προκαλούν καθαρισμό ή κάθαρση όπως το Ρέικι και τα άλλα ενεργειακά συστήματα;

Οι κωδικοί προκαλούν συχνά κάθαρση όπως και οι άλλες ενεργειακές μέθοδοι. Η κάθαρση είναι ένα απόλυτα απαραίτητο και φυσικό επακόλουθο αλλά και απόλυτα θετικό και ωφέλιμο. Ποικίλει σε διάρκεια (από λίγες ώρες μέχρι αρκετούς μήνες), ένταση (από ήπια μέχρι καταιγιστική) και είδος (σωματική, ενεργειακή, συναισθηματική, πνευματική κ.λπ.) από άτομο σε άτομο. Σε περίοδο κάθαρσης είναι απαραίτητη η εντατική φροντίδα του εαυτού μας με σωστή διατροφή, ισορροπημένη άσκηση, περπάτημα, επαφή με τη φύση, συχνά μπάνια και χαλαρωτικά ντους, άφθονο πόσιμο νερό, ξεκούραση, διαλογισμό, θετική σκέψη, αγάπη, αρμονική ανθρώπινη επαφή και αρκετό ύπνο.

Μπορώ να επικοινωνήσω με αγγέλους και αρχαγγέλους ή με τον ανώτερο εαυτό μου με τους αντίστοιχους κωδικούς;

Η απάντηση είναι απλή και σύντομη: «ναι!» Με τους αντίστοιχους κωδικούς λαμβάνεις και δέχεσαι τις αντίστοιχες ενέργειες και ιδιότητες και μπορείς να επικοινωνήσεις με ευκολία με αυτά τα εξαίσια ουράνια πλάσματα φωτός και αγνού πνεύματος. Τα οφέλη από αυτή την αγνή αγγελική επικοινωνία είναι τροφή για το πνεύμα και την ψυχή!

Υπάρχουν κάποιοι κωδικοί για τα παιδιά, για τα ζώα και τα φυτά. Είναι ασφαλείς;

Ναι, υπάρχουν Χρυσοί Κωδικοί για τα παιδιά, για τα ζώα και τα φυτά. Είναι σχεδιασμένοι ώστε να είναι ήπιοι αλλά ακριβείς και αποτελεσματικοί! Θα τους συναντήσεις, καθώς θα διαβάζεις τους κωδικούς στο σύνολό τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μεμονωμένα για αντίστοιχη ενεργειακή εργασία με παιδιά, ζώα και φυτά.

Πότε, πώς και γιατί δόθηκαν οι κωδικοί;

Ο Geom!* (Γιώργος Μυλωνάς) εργαζόταν με τις ενέργειες των Αρχαγγέλων πολύ εντατικά και για αρκετά χρόνια. Κατόπιν εισήλθε στις ενέργειες των Αναληφθέντων Διδασκάλων και της Σαμπάλλα με τις οποίες εργάστηκε εξίσου εντατικά και μακροχρόνια. Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα δόθηκαν στον Geom!* το καλοκαίρι του 2006 μετά από αίτηση του ιδίου για ένα τέλειο και ολοκληρωμένο μαθηματικό / αριθμητικό σύστημα ενεργειακής / πνευματικής κάθαρσης, ανάπτυξης και φώτισης που να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: να είναι γρήγορο, άμεσο και ανώδυνο, να απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους όλων των επιπέδων, να κάνει μόνο καλό, να εξυπηρετεί με ουσιαστικό τρόπο το γενικότερο ανώτερο καλό, όπως και το σκοπό της ζωής του κάθε ατόμου και να προσφέρει την απεριόριστη αφθονία των δώρων του Ύψιστου Πνεύματος, του γεμάτου Αγάπη, Συμπόνια και Έλεος.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και το σύνολο των κωδικών ήρθε σε μια και μόνον ημέρα, μέσα σε εκστατική αυτόματη συγγραφή. Αν και στην αρχή ο Geom!* πίστεψε πως οι Κωδικοί προορίζονταν μόνο για έναν ορισμένο αριθμό ατόμων που είχαν εργαστεί εντατικά με τον εαυτό τους και είχαν ήδη κατακτήσει την πνευματική τους ανάπτυξη και εξέλιξη, ωστόσο η συνεχόμενη και ισχυρή κατεύθυνση από τη Σαμπάλλα ήταν να γίνουν οι Κωδικοί ευρέως γνωστοί και προσβάσιμοι σε όλους. Αυτό θα γινόταν μόνο μέσω ενός βιβλίου και ενός website στο διαδίκτυο. Και έτσι και έγινε!

Υπάρχει κάποιο άλλο βιβλίο για τους κωδικούς;

Υπάρχει επίσης το βιβλίο «Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα: Πρακτικός Οδηγός» που περιλαμβάνει λίστες με τους Χρυσούς Κωδικούς σε διαφορετικές σειρές, ανάλογα με το θέμα που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε / να θεραπεύσουμε / να διαφωτίσουμε. Είναι ένας πρακτικός και εύχρηστος οδηγός για πιο οργανωμένη ενεργειακή - πνευματική εργασία με τους Χρυσούς Κωδικούς της Σαμπάλλα σε διαφορετικούς τομείς της ζωής μας!

Σαμπάλλα 77 77 77 00 11 τριπλό εξαγνιστικό, θεραπευτικό και τονωτικό ντους από ζωοποιό ενέργεια, φως και αγάπη