Σύντομο Ιστορικό

Το καλοκαίρι του 2006, βρισκόμουν στο νησί της Μήλου, ένα λευκό και πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί με έντονη και πολύ υψηλή ενέργεια λόγω του ιδιαίτερου γεωδυναμικού υπεδάφους, πλούσιου σε ορυκτά, μεταλλεύματα και κοιτάσματα. Κατά τη διάρκεια καθημερινής και έντονης πνευματικής διεργασίας - κατά την οποία μελετούσα εσωτερισμό, έκανα διαλογισμό και εξασκούσα ενεργειακές τεχνικές όπως Ρέικι κα - ζήτησα να λάβω ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοκάθαρσης και αυτοενδυνάμωσης, αυτοεξισορρόπησης και ενεργειακής / πνευματικής / συνειδησιακής αυτογνωσίας και αυτοανάπτυξης. Ένα ολοκληρωμένο ενεργειακό σύστημα με θεραπευτικά χαρακτηριστικά και θετική δράση-επίδραση σε όλα τα επίπεδα. Ένα σύστημα πολύ υψηλής δόνησης, της πιο υψηλής που θα μπορούσα να λάβω. Το σύστημα αυτό ήρθε με μια μορφή (μαθηματική / αριθμητική) που δεν είχα προηγουμένως φανταστεί και η οποία με εξέπληξε: ήταν οι χρυσοί κωδικοί της σαμπαλλα, οι οποίοι καταγράφηκαν στο σύνολό τους σε ένα και μόνο (εκστατικό) απόγευμα.

Στη συνέχεια, η μελέτη και η εφαρμογή τους με βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό σε όλα τα επίπεδα του είναι μου και της ζωής μου και ένα χρόνο μετά, το 2007, κατόπιν έντονης εσωτερικής παρόρμησης το μοιράστηκα, μέσω σεμιναρίων αλλά και σε μορφή βιβλίου, με άτομα που επιθυμούσαν να γνωρίσουν και να εφαρμόσουν στη ζωή τους αυτό το “σύστημα”, αυτή τη μέθοδο. Από τότε χιλιάδες άτομα έχουν γνωρίσει και εφαρμόσει τους κωδικούς της σαμπάλλα και έχω λάβει αμέτρητα μηνύματα ευχαριστιών και περιγραφές καταπληκτικών εμπειριών. Άνθρωποι βίωναν μικρά και μεγάλα θαύματα, θαύματα καθημερινά, θαύματα μέσα τους και θαύματα γύρω τους. Ήταν η απόδειξη για τη (μαθηματικά τέλεια) ομορφιά, την αξία και τη δύναμη των κωδικών! Πράγματι, αν υπήρχαν κωδικοί του φωτός, κωδικοί θεραπείας, κωδικοί του πνεύματος και της αγάπης, αυτοί θα ήταν ορισμένοι από αυτούς! Και, πράγματι, υπάρχουν και Είναι!

Εύχομαι σε όλους και σε όλες να δουν και, κυρίως, να βιώσουν, άμεσα, έμπρακτα και προσωπικά, όλα τα υπέροχα και τα θαυμαστά που οι κωδικοί του φωτός, οι κωδικοί των δασκάλων, οι κωδικοί της σαμπάλλα (χρυσοί και φωτεινοί σαν τον ήλιο), μπορούν να εκδηλώσουν!

Με, ουράνια και ωκεάνια, ΑΓΑΠΗ,

GEOM!*

Γιώργος Μυλωνάς

Σαμπάλλα 77 77 77 00 11 τριπλό εξαγνιστικό, θεραπευτικό και τονωτικό ντους από ζωοποιό ενέργεια, φως και αγάπη