Τι Είναι οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα

* Κωδικοί Φωτός, Ενεργειακοί, Πνευματικοί, Πολυδιάστατοι Κωδικοί.

* Κωδικοποιημένη Γνώση, Κωδικοποιημένη Πρόθεση, Κωδικοποιημένη Δύναμη, Κωδικοποιημένη Ενέργεια.

* Κωδικοί Αριθμοί, Αριθμητικές Σειρές που Εστιάζουν το Νου του Ανθρώπου.

* Μια Διαφορετική / Μαθηματική Θεραπεία και Σύνδεση με την Ολότητα και τις Απεριόριστες Δυνατότητες του Ανθρώπινου Πνεύματος.

* Φαινομενικά Απλή αλλά Εσωτερικά Προχωρημένη και Πολυσύνθετη «Πνευματική Τεχνολογία».

* Κωδικοί Αριθμοί, Αριθμητικές Σειρές με Πνευματική Σημασία και Πνευματικά Χαρακτηριστικά.

* Υπέροχες Αριθμητικές Πνευματικές Ουσίες! Πολύτιμες «Πνευματικές Βιταμίνες.

* Κλειδιά της Συνειδητότητας που Ενεργοποιούν και Εκδηλώνουν διαφορετικές πλευρές της Συμπαντικής Ενέργειας / του Πνεύματος / του Όλου / του Δημιουργικού Κοσμικού Νου.

* Κωδικοί Αριθμοί, Αριθμητικές Σειρές που έχουν Δημιουργηθεί και Ενεργοποιηθεί προς όφελος του Ανθρώπου από τη Θετική Αόρατη Πλευρά της Ύπαρξης: Πιο συγκεκριμένα από τη Σαμπάλλα, τους Αναληφθέντες Διδασκάλους και τους Ύψιστους Αρχαγγέλους του Φωτός.

* Ένα Άμεσο και Εύκολο Μέσο που Ξεκαθαρίζει, Προβάλει, Εκδηλώνει την Πρόθεση του Ανθρώπου προς τα Έξω - προς τη Ζωή του και τον Υλικό Κόσμο.

* Κωδικοί Αριθμοί, Αριθμητικές Σειρές που Εξυψώνουν την Ενέργειά αλλά και τη Συνειδητότητα του Ανθρώπου.

* Κωδικοί Αριθμοί, Αριθμητικές Σειρές που Εξισορροπούν και Αναζωογονούν τον Άνθρωπο Ολιστικά, δηλαδή σε όλα τα επίπεδα: σώμα, αύρα, συναίσθημα, νου, πνεύμα, ψυχή.

* Κωδικοί Αριθμοί, Αριθμητικές Σειρές που εξαπολύουν δονήσεις Αγάπης (την ύψιστη ενέργεια και ουσία του κόσμου) και επομένως Φροντίδα, Αγνότητα και Ζωτικότητα.

* Κωδικοί Αριθμοί, Αριθμητικές Σειρές που Ξεκαθαρίζουν και Αναδιοργανώνουν το Νου, το Σώμα, το Ενεργειακό Σύστημα και τα Συναισθήματα.

* Κωδικοί Αριθμοί που μας δείχνουν και αποκαλύπτουν Νέες (ακόμα πιο Φωτεινές, ακόμα πιο Υψηλές) Πλευρές του Απεριόριστου Πνεύματος (Εκείνου για το Οποίο Όλα Είναι Δυνατά και για το Οποίο Δεν Υπάρχουν Όρια!).

* Κωδικοί Αριθμοί που μας Συνδέουν με ό,τι καλύτερο μπορούμε να είμαστε: τον Ανώτερο – Υψηλότερο - Βαθύτερο Εαυτό μας.

* Κώδικες Φωτός που Αυξάνουν το Φως και την Αγάπη στη Γη και που επομένως συντελούν άμεσα στο Ανώτερο Καλό.

* Κώδικες Φωτός που συντελούν στην Πνευματική Πληρότητα, Υγεία, Αρμονία, Ηρεμία και Ευεξία.

* Κώδικες Φωτός που λειτουργούν παρόμοια με τα Ενεργειακά / Πνευματικά Σύμβολα (όπως τα σύμβολα του Ρέικι) ή τα Μάντρας (ιερές πνευματικές λέξεις ή προτάσεις δύναμης) ή τις Επικλήσεις.

* Μια Αρχαία και Παντοτινή Πνευματική Γνώση δοσμένη με Νέο Τρόπο - για την Εποχή αυτή και τον Άνθρωπο του 21ου αιώνα.

* Μια Σύζευξη των Αριθμών (Απόλυτη / Αντικειμενική Αλήθεια της Ύλης) με το Πνεύμα (Απόλυτη / Υπερβατική Αλήθεια που ισχύει Παντού).

* Ένα πολύ Άμεσο και Εύχρηστο Μέσο για την Εξισορρόπηση των Δύο Πλευρών του Εγκεφάλου (Λογική και Διαίσθηση) μέσω της Παράλληλης Επίκλησης Αριθμών και Πνευματικών Δυνάμεων, Ιδιοτήτων και Δυνατοτήτων.

* Μια Νέα Ολιστική Πνευματική Τεχνολογία για τα Επόμενα Στάδια Εξέλιξης της Συνειδητότητας στη Γη.

* Ένα Δώρο για τον Άνθρωπο!

* Ένα Άμεσο και Εύχρηστο Μέσο για το Χτίσιμο του Φωτοσώματος (Πνευματικό Σώμα), το οποίο Φωτίζει την Κατώτερη Προσωπικότητα (αυτή της καθημερινότητας, με τα θετικά και τα αρνητικά της).

* Ένα Απλό και Αποτελεσματικό Μέσο Σύνδεσης με το Ανώτερο - όποιο όνομα κι αν του δίνουμε: Θεός, Πηγή, Άγνωστο, Σύμπαν, Πνεύμα, Ψυχή του Κόσμου, Υπερβατική Πραγματικότητα.

* Ένα Μέσο για Πνευματική Ολοκλήρωση και Ευτυχία αφού οι Κωδικοί Αναπτύσσουν και Αυξάνουν την Πνευματική Ευφυΐα του Ανθρώπου και επομένως όλες τις επιμέρους ευφυΐες του: Νοητική, Συναισθηματική, Ενεργειακή, Κοινωνική, Διαπροσωπική, Εργασιακή, Τεχνολογική, Ερωτική, Θεραπευτική, Διαλογιστική, Δημιουργική, Παιδική, Σωματική κλπ.

* Μια Πνευματική Επιστήμη για τη Νέα Εποχή και το Νέο Άνθρωπο - τον Άνθρωπο που Ζει με Ελευθερία, Ανάλαφρα, Χαρούμενα, Γαλήνια, σε Αρμονία και Ισορροπία, με Αγάπη και Αποδοχή τόσο για τον Εαυτό του όσο και για τους Άλλους. Αλλά και τον Άνθρωπο που ζει με Επίγνωση και Υπευθυνότητα, σε Αρμονία και Ισορροπία με το Περιβάλλον του και Όλα Όσα Υπάρχουν στη Ζωή!

Σαμπάλλα 77 77 77 00 11 τριπλό εξαγνιστικό, θεραπευτικό και τονωτικό ντους από ζωοποιό ενέργεια, φως και αγάπη