Αρχαία Γνώση και Δύναμη με Νέα Μορφή!

Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα είναι συγκεκριμένες ιδιαίτερες αριθμητικές ουσίες που ενεργοποιούν πλευρές του παντοδύναμου πνεύματος μας, του ανώτερου και ανώτατου εαυτού μας, του Φωτός και της παντοδυναμίας της Σαμπάλλα, που δεν είναι άλλη από τη Συνολική Δύναμη των Δασκάλων και των Αγίων ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα είναι τέλειοι και πλήρεις και μπορούν να θεωρηθούν ακόμα και ιεροί, αφού εξυπηρετούν αποκλειστικά το ανώτερο καλό και τη ειρηνική εσωτερική θεραπεία του πλανήτη και της ζωής του ανθρώπου. Αφορούν την ολότητα της ανθρώπινης εμπειρίας: ολόκληρο το φάσμα της ζωή στη γη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι πνευματικοί αριθμητικοί κωδικοί για κάθαρση, εξαγνισμό και αποτοξίνωση, για προστασία και ενδυνάμωση, για αύξηση της αγάπης, της χαράς, της ηρεμίας και της γαλήνης, για ανάπτυξη της πνευματικότητας, της διαίσθησης και της ενόρασης, για γείωση, εκδήλωση, επιτυχία, υλοποίηση και αφθονία, για προσφορά και ειρήνη, για ελευθερία, απελευθέρωση και αποδέσμευση και πολλοί άλλοι κωδικοί για το ξεμπλοκάρισμα, την ενεργοποίηση, την επίλυση ή τη φώτιση ενός μεγάλου αριθμού θεμάτων και καταστάσεων.

Η Σοφία που δημιούργησε και ενεργοποίησε και επομένως διέπει τους κωδικούς είναι απεριόριστη και άκρως εντυπωσιακή. Παράλληλα, η Αγάπη που εκπέμπουν οι κωδικοί είναι Μαθηματική: τέλεια αγάπη, απόλυτη, χωρίς όρους, χωρίς όρια, η ίδια κάθε φορά και πάντοτε σταθερή. Περισσό- τερο, η Δύναμη και η Σοφία των Κωδικών είναι εμφανείς στη εμπειρική καθημερινή δράση τους: η συνειδητότητα αφυπνίζεται και μεταμορφώνεται, η αναζωογονητική ενέργεια κυλά και ρέει, ο άνθρωπος αποδεσμεύεται και ξεμπλοκάρεται, εξυψώνεται και κοιτάζει ψηλά. Η Ζωή αλλάζει (στροφή 360 μοιρών προς το Φως) και ανατέλλει με νέες / ξεχασμένες δυνατότητες και προοπτικές.

Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα εμπνεύστηκαν και σχεδιάστηκαν από τους Άγιους Διδασκάλους (με αφετηρία και βάση τις σύγχρονες ανάγκες και καταστάσεις ως ένα εργαλείο των σύγχρονων εργατών του φωτός και των απανταχού μυστών) και δημιουργήθηκαν / ενεργοποιήθηκαν από τους Αρχαγγέλους (Δημιουργοί των στοιχείων του Κόσμου και επομένως και των αριθμών και των μαθηματικών που τον διέπουν, τον εξηγούν και τον χαρακτηρίζουν) με έναν και μόνο στόχο και σκοπό: το να προσφέρουν «ευτυχία», ό,τι και αν σημαίνει αυτό για το ανθρώπινο πνεύμα! Είθε λοι- πόν να φέρουν σε εσάς και στα άτομα γύρω σας Μέγιστη Ευτυχία! Μέγιστη Ευτυχία σε Όλους! Μέγιστη Ευτυχία για Όλους! Μέγιστη Ευτυχία προς Όλους! Μέγιστη, Άμεση, Βαθύτατη, Ολοκληρωτική, Ουσιαστική! Εκστατική! Μέγιστη!

Σαμπάλλα 77 77 77 00 11 τριπλό εξαγνιστικό, θεραπευτικό και τονωτικό ντους από ζωοποιό ενέργεια, φως και αγάπη