Πώς να Ξεκινήσετε

Διαβάστε μια φορά ολόκληρο το βιβλίο και όλους τους κωδικούς με τη σειρά που δίνονται από την αρχή έως το τέλος.

Η ανάγνωση όλων των κωδικών σε αυτή τη σειρά ενεργοποιεί τους ίδιους τους κωδικούς, τους καταγράφει στην ενέργεια του ατόμου (αύρα, νους, πνεύμα αλλά και υποσυνείδητο) και αφυπνίζει το άτομο σε πολλαπλά επίπεδα συνειδητότητας. Τα άτομα συχνά αναφέρουν ότι γεμίζουν ενέργεια, πως βλέπουν ή αισθάνονται γύρω τους φως ή πως εισέρχονται σε αίσθηση χαράς, αγάπης και γαλήνης με το πρώτο τους ανάγνωσμα. Μπορεί επίσης να παρουσιαστεί ζάλη ή χασμουρητό, δάκρυα, κούραση και άλλα «παράξενα» συμπτώματα! Όλα όμως είναι απολύτως φυσιολογικά! Οι κωδικοί έχουν αρχίσει να ενεργοποιούνται, να καταγράφονται και να λαμβάνουν δράση!

Μετά την πρώτη ανάγνωση μπορεί να ακολουθήσει και δεύτερη και τρίτη συνολική ανάγνωση ή και περισσότερες. Μην χρησιμοποιήσετε κανέναν κωδικό μεμονωμένα, εάν δεν τους έχετε διαβάσει όλους με τη σειρά που δίνονται και τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές από την αρχή έως το τέλος στο σύνολό τους. Ομαδικά λειτουργούν τέλεια και υπερβατικά, σαν ολοκληρωμένη ενεργειακή φροντίδα σώματος, αύρας, νου και πνεύματος! Καθαρίζουν, ενδυναμώνουν και εξισορροπούν όλα τα επίπεδα του εαυτού και όλες τις ενέργειες και τις ποιότητες μέσα μας, πάνω μας και γύρω μας.

Κατόπιν, και όποτε νιώσετε έτοιμοι, μπορείτε να διαλέξετε έναν, δύο ή και περισσότερους κωδικούς και να εργαστείτε σε διάφορους τομείς και με διάφορους τρόπους. Χρησιμοποιήστε τους κωδικούς διαισθητικά, μόνους τους ή σε συνδυασμούς. Να θυμάστε πως οι κωδικοί δεν μπορούν να κάνουν κακό και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν λάθος, καθώς τα μαθηματικά είναι μια αντικειμενική αλήθεια και πραγματικότητα στο σύμπαν, ενώ παράλληλα τα Θεϊκά Μαθηματικά (οι αριθμοί εμπλουτισμένοι με ενεργειακές / πνευματικές ποιότητες - ιδιότητες) αφυπνίζουν πλευρές και δυνατότητες του παντοδύναμου και πάνσοφου Πνεύματος που υπάρχει παντού ανεξαιρέτως και το οποίο υπηρετούν πιστά με μέγιστη αγάπη και συνειδητότητα η Σαμπάλλα και όλοι οι Άγιοι Διδάσκαλοι και Αρχάγγελοι του Φωτός!

Σαμπάλλα 77 77 77 00 11 τριπλό εξαγνιστικό, θεραπευτικό και τονωτικό ντους από ζωοποιό ενέργεια, φως και αγάπη